УВОД В ЕПИКРИЗАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО БОЙКО – 1 И БОЙКО – 2

УВОД В ЕПИКРИЗАТА НА УПРАВЛЕНИЕТО БОЙКО – 1 И БОЙКО – 2

При управлението на Борисов – 1 хората се самозапалваха в знак на протест. Медицинските власти, в угода на политическата власт, обявяваха самозапалилите се за хора с психични отклонения.
При управлението на Борисов – 2 всяка седмица регистрираме по най-малко едно самоубийство – обикновено се хвърлят от балкони и мостове. Медицинската власт, както и политическата власт, тоя път дори не коментират инцидентите.
При Бойко – 1 ни обясняваха, че ГЕРБ не е ОПГ и, когато видяха дебелия край, си организираха абдикация. За да спечелят време и заметат следите от безобразията и престъпленията си. Традиционно разчитаха на късата хорска памет. Публиката наистина забрави за битите миньори, за подслушванията на Цветанов, за арогантните му нападки към съдебната система. Забравиме и медиците от Горна Оряховица ли, от Оряхово ли… Кой да ги помни тия адреси на наглата тарикатщина. Да не говорим за шестте апартамента, безразличието на НАП по тоя въпрос и заспалата прокуратура, която и днес мърка и похърква. Не си и спомнят прокурорите аферата „Костинброд“, нито ония мъченици на ГЕРБ, които мъкнеха насам-натам чувалите с бюлетини на президентските и на парламентарните избори.
При Бойко – 2 ни залъгват с някакви надежди, че ВКС ще потвърди присъдата на Цветанов и след време аудиторията на странния спектакъл ще получи морално и нравствено удовлетворение, че въпросния индивид ще изтърпи четиригодишно лишаване от свобода. Което, разбира се, никога няма да се случи.
През всичкото това време, прашинка в историческия процес, Бойко – 1 и Бойко – 2 превзе цялата администрация, на всички нива. Което му гарантира още по-убедителен успех на следващите избори. Когато и да са те. Нали не сте забравили, че Той ви обеща 60-годишно управление? Тато, умножен по две. Което означава, че населението на тая територия няма никакъв шанс да се отърве от прокобата, наречена ГЕРБ. Сега сме изправени пред ново предизвикателство – ГЕРБ и останалите производни на БКП ще ни вкарат във война.
Последното нещо, което може да се търси във всичко това са националните ни интереси и отговорността за тях.Любо КОЛЬОВСКИ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *