УВОЛНЕНИЯТ ОТ ИСУЛ ШЕФ НА „КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ“ ОТНОВО ИСКА ДА НАМЪРДА ЧАСТНАТА СИ ЛАБОРАТОРИЯ В ПОМОРИЙСКАТА БОЛНИЦАТА

УВОЛНЕНИЯТ ОТ ИСУЛ ШЕФ НА „КЛИНИЧНА ЛАБОРАТОРИЯ“ ОТНОВО ИСКА ДА НАМЪРДА ЧАСТНАТА СИ ЛАБОРАТОРИЯ В ПОМОРИЙСКАТА БОЛНИЦАТА

Община Поморие и грубите заигравки с МБАЛ-Поморие продължават и през този сезон. Този път на мушка е Медицинският център.
До ЗАД КУЛИСИТЕ достигна интересна информация, за която гражданите трябва обезателно да бъдат уведомени. Най-малко, защото като поморийци, съседи и приятели, трябва да се подкрепяме и да не допускаме да ни набутват насила софийски фирми, които да изяждат хляба ни.
Уволненият от ИСУЛ собственик на „Рамус“, да не казваме медицинска лаборатория, че ще ни се смеят комшиите, твърдо е решил да намърда образуванието си, без да казваме раково, в сградата на Общинската болница. Този път се е прицелил в помещенията на Медицинския център и по-точно в мястото на Регистратурата. Естествено, с подкрепата на властимащите от Солна 5 и прокуриста на лечебното заведение, който се води адвокат между другото, на хартия, и настъпва с едната си обувка върху другата, докато бляботи в съдебната зала небивалци. Сигурно, за да не се ощипваме.
Този коварен „баничарски“ пирует поставя в заварено положение Медицинския център, който има договор с Община Поморие, наскоро подновен, за определени помещения, за които плаща наем, с който попълва изтърбушената общинска хазна от тунеядци, и разрешение от РЗИ точно за тях, като се инспирира сложна административна процедура. А какво е едно МЦ без Регистратура – всички знаем.
Утре общинските „делегати“ ще са на „аудиенция“ в болницата, за да оглеждат въпросните помещения, в които смятат да намърдат софийската фирма и изтикат в периферията поморийската. Познато, нали?! Но тук изникват няколко фундаментални въпроси, на които ЗАД КУЛИСИТЕ ще търси отговор до дупка, а прокуратурата ще бъде отново сезирана, както и Кенаров и Москов.
Интересува ни:
1. Иска ли Община Поморие да отдаде БЕЗ ТЪРГ общинска собственост и каква е цената на обещаното?
2. Получавали ли са пари кметът на община Поморие, зам.-кметът по „асфалти и кърпежи – лява ръка, десен джоб“ и прокуристът на болницата, от уволнения от ИСУЛ, за да му уредят терен за манипулации /думата „манипулации“ да се тълкува и в двата смисъла/ в черноморския град?
3. В кой град се намират апаратите на „Рамус“ и след 5-6 часа лашкания по „магистралата“ резултатите им не са ли компрометирани?
Излиза, че Общината Поморие е готова, с риск да затвори собствения си Медицински център, като му отнеме части, без които той не може да съществува, само за да изпълни поети ангажименти към фирма, която няма нищо общо със здравеопазването в Поморие и която е компрометирана в цяла България, да ощети поморийци.Очаквайте продължение…ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *