Удължиха срока за извършване на строителни дейности в Поморие и Ахелой. Лятото ще се копае. Ако туристите избягат – на „Солна“ №5

Удължиха срока за извършване на строителни дейности в Поморие и Ахелой. Лятото ще се копае. Ако туристите избягат – на „Солна“ №5

ОБЩИНСКИ СЪВЕТ – ПОМОРИЕ
На основание чл.23, ал.4, т.1 от ЗМСМА, свиквам тридесет и осмо /извънредно/ заседание на Общински съвет – Поморие на 14.05.2014г. от 16.30 часа в залата на Община Поморие при следния проект заД Н Е В Е Н Р Е Д:
1.ОС-285/12.05.2014г. – Докладна записка от Кмета на Община Поморие, относно придобиване право на собственост върху имоти, частна държавна собственост.
2. ОС-286/12.05.2014г. – Докладна записка от Кмета на Община Поморие, относно удължаване срока за извършване на строителни и монтажни работи в курортните територии на населените места, курортите, курортните комплекси и ваканционните селища па Черноморското крайбрежие в Община Поморие.
…………………………
Във връзка с приетите промени в Закона за устройството на Черноморското крайбрежие, Общински съвет Поморие, на свое извънредно заседание, даде съгласие срокът за строителните и монтажните работи на територията на гр. Поморие и гр. Ахелой да бъде удължен до 15.06.2014 г.
Във връзка с изпълнението на проекта „Реконструкция и модернизация на пречиствателната станция за отпадъчни води (ПСОВ) – Поморие и реконструкция на ВиК мрежа на гр. Поморие”, от 15.06.2014 г. до 15.09.2014 г., ще се изрършват строителни дейности в следните райони на територията на гр. Поморие:
– в кв. Север – обособени в границите от ул. „Изгрев”, ул. „Гладстоун”, ул. „Марица” до края на регулацията с граница кв. Малко солено езеро; както и на улиците „Странджа” и „Мусала” от пресечките им с ул. „Манастирска” до края им в посока кв. Север
– местност „Ставрос” /около Музея на солта/ – обособен в границата от ул. „Хемус”, ул. „Европа”, ул. „Веслец”, ул. „Емона”, ул. „Солна” до кръстовището с ул. „Хемус”
– От 01.09.2014 г. ще стартират сроителните дейности в кв. Малко солено езеро – обособени в границите ул. „Иван Александър”, ул. „Нептун”, ул. „Крайбрежна”, ул. „Ропотамо”, ул. „Европа”, ул. „Професор Стоянов”, ул. „Солна” и ул. „Иван Александър”
От 15.09.2014 г. се разрешава строителството на територията на гр. Поморие и гр. Ахелой
……….Поморие на воден режим и разкопанo през лятото. Ще има ли туристически сезон? (вижте ТУК)

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *