ФАРСЪТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

ФАРСЪТ ЧЕСТНИ ИЗБОРИ

* „Малката” и „голямата” правда – малката е купуването на гласове, голямата- поголовната фалшификация, извършена в РИК и ЦИК
Законът не ми позволява да сезирам Конституционния съд.
Но и Конституционният съд няма да предприеме нищо. Както навремето (избори 2009) „дисквалифицира” 23 секции в Турция и не „дисквалифицира” останалите над 100 бр., защото не можел да се произнесе, понеже липсвал масива данни за тях. Самата липса обаче е безусловно основание за анулиране на изборните резултати от тях, понеже така повелява именно ЗАКОНЪТ.
И да не давам др. примери, как върховният блюстител на Конституцията и законите погазва самата Конституция, законите и собствения си Правилник за отсъждане (последният е по казуса Дилян Пеевски и е публикуван на моята стена във Фейсбук.)
Навремето Тодор Живков се произнесе знаково за „малката” и „голяма” правда – Голямата били постиженията на социализма, а Малката – неговите грешки.
При тези избори (както и при другите – вижте стената ми и моите книги) малката „правда” са разкритията за купени гласове.
А „голямата” правда – резултатите от изборите. Днешната „голяма правда” е също толкова фалшива, колкото навремето, защото изфалшифицира тотално народния вот в РИК и ЦИК.
~~~~~~~~~~~~~~~~~ МАЛКО ФАКТИ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Нека да я видим тази голяма правда, като вземем само един избирателен район.
Кой ли?
Ами още първият в списъка ще ни изуми!
Район 01 – Благоевградски.
Законът задължава РИК и ЦИК да оповестят публично резултатите, вкл. и чрез всички първични документи – секционни и районни протоколи.
––––––––
********* Задължителна бележка:
Протоколите си имат индивидуални номера.
Започва се с номера на избирателния район – в случая 01, съответно номерът на общината (от 01 до 99), респективно на административния район и номерът на секцията (от 001 до 999)
Това обаче е логиката. Практиката, с която се номерират протоколите на сайта на ЦИК е абсурдна – тази регламентация не се спазва. Ето ви пример – секционен протокол № 015300014 (с. Черна Места, община Якоруда) на сайта на ЦИК е записан с № 5300014. Навсякъде в протоколите първите два знака – за района липсват.
Аз знам защо е направено така – умишлено. За да се затрудни програмната обработка и анализ на масива сканирани първични данни от такива като мен, ако проявят „нездрав” интерес.
––––––––––-
Та в какво е още погазена логиката и законът в район 01 – Благоевградски.
Ами въпреки изричното задължение липсват секционни протоколи. Със следните номера (давам номерацията от сайта на ЦИК, понеже оригиналната на протоколите, като ви посочих по-горе, е различна)
4000032
4000035
4000040
4000064
4000071
4000077
4000080
4000083
0300106
0300122
Въобще въпреки законовите изисквания, стотици и стотици секционни протоколи не са представени за публичен интерес или контрол в абсолютно всички избирателни райони. Да напомня, че едва днес, след като за пореден път, вкл. и вчера публично поставих въпроса, в ранния следобяд най-сетне бяха публикувани протоколите на районните избирателни комисии на Пловдив-град и Пловдив област.
Какво още е погазено?
Да видим общия брой на секциите в този избирател район – Благовградски (според сайта на ЦИК резултати-сканирани протоколи, Благоевград. район:
http://results.cik.bg/pi2014/pdf/01/index.html
където може да си ги запаметите и преброите, като съм направил аз:
Секции…..Община
19 БАНСКО
18 БЕЛИЦА
123…-2 БЛАГОЕВГРАД (липсват данни за две секции)
43 ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ
21 ГЪРМЕН
11 КРЕСНА
97 ПЕТРИЧ
30 РАЗЛОГ
84…. -6 САНДАНСКИ (липсват данни за шест секции)
22 САТОВЧА
27 СИМИТЛИ
21 СТРУМЯНИ
19 ХАДЖИДИМОВО
16 ЯКОРУДА
551
Равносметката: в район Благоевградски има 551 секции, като за 8 от тях липсват данни.
ОПА-А-АААА!
НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ!!!!
ОЛЕЛЕ-ЕЕЕЕ!
А защо не може да бъде?!
Защо е Олеле-ееее!
Според „Протокол № 019001 на Районната избирателна комисия за избиране на народни представители изборен район 01 – Благовградски” (давам ви картинката от него) ИЗБОРНИТЕ СЕКЦИИ НЕ СА 551 БРОЯ!!!
Те са (цитат):
„В. Брой на СИК в изброния район – петстотин четиридесет и една 541”
Може да си го видите сами
http://results.cik.bg/pi2014/pdf/01/index.pdf
А тук може (докато на пожар не са затрили първообраза, макар че е документиран надлежно и по всички възможни, че дори и невъзможни начини) да видите дали наистина са 551 секции, в които е гласувано:
http://results.cik.bg/pi2014/pdf/01/index.html
Значи имаме 551 секции – с 551 протокола с имена на комисиите, подписите им, защитата на тези ценни книги, уникалната им номерация, положени печати.
Обаче според РИК и ЦИК, който е приел, проверил на два пъти и одобрил протокола им, според тяхната документация са 541 секции.
С 10 секции по-малко отчетени от два върховни изборни органа, макар че има протоколи за 10 повече!
Може обаче и да е друго.
РИК са си отчели, както се вижда 541 секции и това наистина да е така.
А ЦИК е дописал на сайта си и поместил протоколи с 10 секции повече, които е отчел в резултатите си.
Тези секции са паднали от небето – т. е. създадени са от изборните факири в Централната избирателна комисия. Понеже тези протоколи ги виждаме единствено на сайта на ЦИК, ама не и в данните на районната комисия.
С МНОГО ХИЛЯДИ ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ И С МНОГО ХИЛЯДИ ПОДАДЕНИ ГЛАСОВЕ ИЛИ С МНОГО ФАНТОМИ И ОСЧЕТОВОДЕНИ ТЕХНИ „ГЛАСОВЕ”.
Има само две възможности! Само две и нито една друга. И избор между тях:
1. Хиляди гласоподаватели и хиляди гласове нагло и безпардонно са „нулирани” от РИК и ЦИК,
2. В ЦИК допълнително са направили още 10 секционни протоколи от 10 фантомни секции, които ги няма при РИК, обаче ЦИК ги е създал, поместил на сайта си и отчел в резултатите!
Не е възможна друга интерпретация на тези факти.
И не си мислите, че става дума само за този Благоенгрладски район и за тези „жалки“ 10 секции.
Не става дума дори за 50, 100, 200 секции или само за няколко района в страната.
ТАЗИ НАГЛОСТ Е НАВСЯКЪДЕ – ВЪВ ВСИЧКИ РАЙОНИ!
ДОРИ В ОБОБЩЕНИТЕ ДАННИ, КОИТО ДНЕС ПРЕДСТАВИ ЦИК, ФИГУРИРАТ
• 11 749 секции в страната
• 428 секции в чужбина
Според ПРЕБРОЕНИТЕ ОТ РИК И ДР. ПРОТОКОЛИТЕ НА секционните комисии са: :
– 11 466 секции в страната (РАЗЛИКА в по-малко 283)
– 427 секции в чужбина (РАЗЛИКА в по-малко 1)
Т.е дори по тези официални данни (моите са още по стресиращи) ЦИК е „надул“ 284 секции.
Като равносметка. На този линк
htts://www.cik.bg/reshenie/?no=1300&date=09.10.2014
ще видите Решение № 1300-НС София, 09.10.2014 на ЦИК, с което са обявени резултатите.
То има и поправка, понеже на едни партии сбъркаха процентите, та не получиха 100%. Ама при „напасване” и некадърни Калинки такива неща редовно се случват.
За първи път на ТЕЗИ ИЗБОРИ в това решение не фигурират маса необходими данни:
• брой на секциите (Я ВИЖ ТИ!? Защо ли?!)
• брой на различните категории избиратели по др. списъци (членове на комисии, застъпници, наблюдатели, допълнително вписани и т.н., и т.н.,)
На троловете препоръчвам от кумова срама да спрат да се пеняват – поне на моята стена.
На гражданите на тази страна, с чийто вот се подиграха, ще кажа едно:
ВЯРАТА, ЧЕ ТАМ, КЪДЕТО ИМА ОЛИГАРХИЯ И МАФИЯ, ЧОВЕШКИЯТ ГЛАС ПОНЕ НА ИЗБОРИТЕ СЕ ЗАЧИТА, ВИ НАПРАВИ НЕВОЛНИ СЪУЧАСТНИЦИ В ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ.
Разбирате, че при над 800 000 осчетоводени по този начин (и др., за които също ще напиша и докажа) фантоми няма абсолютно никакво значение как сте гласували и за кого сте пуснали гласа си. Крайният резултат е бил написан от кукловодите ни.
Такава мащабна манипулация, както посочих и при подобни драстични нарушения на предишните избори (и при изборите за президент) е възможно единствено В ПЪЛНО СЪГЛАСИЕ НА ПОЛИТИЧЕСКИТЕ СИЛИ, ЛИДЕРИ И ЛИЦА.
А на невярващите пожелавам приятно ровене в техните изборни райони – дори в момента (докато не замажат на пожар нещата) на сайта на ЦИК това може лесно да се установи.
И последно. Давам ви още две картинки за дълбок размисъл.
Едната е броят на населението по области по официални данни на статистиката, брой гласоподаватели, вписани допълнително в изборния ден, брой секции и т.н. Според РИК.
Най-долу е „корекцията” на ЦИК – официалните резултати. (тя е коригирала данни и по нормални секции). В червено съм отбелязал областите, в които с право на глас са повече души, отколкото е населението, в жълто – там, където двата показателя практически са равни.
Давам и една хронограма за гласуването по часове според екзистполовете.
Избрах времето следобед, понеже тогава се „коригират” и „напасват” резултати.
Вижте как вървят графиките.
Забележителни са часовете около и след 19 часа (край на изборите, по изключение при чакащи пред секцията – 20:00 часа). По това време, на практически приключили избори едни графики на едни партии се устремяват нагоре. И вижте как върви един зигзаг на една партия – абсолютно противоестествен. (ще има обяснение в анализа ми за партийното и кукловодско статукво)
След няколко часа – вечерта в друг пост ще ви дам анализ и факти за мъглата след „изборните резултати”, евентуално правителство, кукловодските сценарии и т.н.
Последно: моля ви, ако имате доверие на фактите, да постнете този коментар. Маса хора хранят илюзии за изборите и гласуването и се хранят душевно с това. Именно това ни прави роби и е създало България в момента такава, каквато е!Григор Лилов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *