Фенера с Благодатния огън за България, спуснат от Божията енергия и воля, се счупи. Какъв по-категоричен знак за грешния път, по който си мислим, че пътуваме?!

Фенера с Благодатния огън за България, спуснат от Божията енергия и воля, се счупи. Какъв по-категоричен знак за грешния път, по който си мислим, че пътуваме?!

ВЯРВАТЕ ЛИ В ЗНАЦИ? СЧУПИ СЕ ФЕНЕРА С БЛАГОДАТЕН ОГЪН ЗА БЪЛГАРИЯ!
Когато българските свещеници днес в Йерусалим, начело с Ловчанския митрополит Гавриил, получили Благодатния огън, той бил поставен в огнеупорен фенер. Дете обаче се спънало, бутнало фенера и той се счупил, а родната делегация изпаднала в униние, че България ще остане без Благодатен огън. Тогава обаче свещеници от Полша се притекли на помощ и дали на братята си нов фенер, който те имали. Така Благодатният огън за България бил спасен, съобщава БНТ.
И понеже българския народ не вярва в Бог, а в козунаците, печените агнета и се надпреварва да илюстрира във Фейсбук шарената си софра, с типичната „вяра“ на Оня с шлифера, който не само му диктува държавата, но и живота, и който го учи да нарича Господ – „Началника“, поне да вярва в знаци.
Фенера с Благодатния огън за България, спуснат от Божията енергия и воля, се счупи. Какъв по –категоричен знак за грешния път, по който си мислим, че пътуваме?!
Родната църква, бъкаща от „брокери“ в раса, народ, взрян единствено в лоясалия си пъп и келепира, управници, вонящи от корупция, алчност и мерзко лицемерие. Безнаказаност, простащина, безверие, гноясала бездуховност.
Фенера на България с Благодатния огън се счупи.
Едно дете бе посланика на Бог, за да ни даде поредния знак.
Дали някой в тази територия, която пали свещи само за да ИСКА от Бог, ще се взре в знака? Или озарено втренчено ще се взира утре в екрана, за чуе Оня от Банкя, че нЕма страшно, защото първи му опитали яйцата от НСО.
Христос Воскресе!Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *