Феновете на „Левски“ към Костадин Костадинов: Да ни наричаш еничари не е полезно за здравето

Феновете на „Левски“ към Костадин Костадинов: Да ни наричаш еничари не е полезно за здравето

„Без да влизаме надълбоко в ямата, наречена българска политика, искаме да заявим на лидера на партия „Възраждане“, че да наричаш публиката на Левски „еничари“, далеч не е полезно за политическата кариера, а и за здравето.“ Това заявиха от Националния клуб на привържениците на „Левски“ в своята страница във „Фейсбук“.

Повод за това стана пост на Костадинов в социалните мрежи.

„Снощи млади дегенерати, запалянковци на „Левски“, след мача на своя отбор са набрали смелост да нападнат няколко жени в палатките, пазещи паметника на съветската армия в София. Били са 30 (част от тях криминално проявени), жените – 3, на годините на майките им. Съвременните еничари няма как да знаят, че точно това са правили и техните предшественици, еничарите от времето на Османската империя. Нарочно са ги пращали по родните места, за да разплачат и поругаят собствените си майки“, написа лидерът на „Възраждане“ във „Фейсбук“.

Припомняме, че късно снощи фенове на „Левски“ нападнаха палатковия лагер пред Паметника на съветската армия, счупиха плочата на монумента и замеряха с димки и други хората в лагера. Атаката стана около час след победата на „сините“ над израелския „Апоел“ (Беер Шева) с 2:1. „Националният клуб на привържениците на „Левски“ има дългогодишна и последователна позиция в подкрепа на демонтажа на срамния и унизителен окупаторски паметник в Княжеската градина“, написаха още от клуба.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *