ХВАНИ МЕ ЗА „ТОПКИТЕ“

ХВАНИ МЕ ЗА „ТОПКИТЕ“

Месеци вече гербаджийската партия не може да извади читава кандидатура за кмет на община Поморие. Сегашният кмет Иван Алексиев май трепери дали няма да го отзоват малко преди разгара на битката за хамама. И има защо. Борисов го недолюбва, защото с безумията си и с простотията удря по и без друго крехкия имидж на сектата им. Ами като удря, ударете го, бе, джанъм!А ние да питаме. Премиерю, КОЙ скри 9-те папки в агенцията по национална сигурност с далаверите в община Поморие? И нима ти не знаеш за това? КОЙ кадрува в морската територия – ти или Шишко? И нали прословутия Иван казваше в началото на мандата, че ДПС не е добра партия? Кога и как стана добра, та седна на една софра с Ментата и сие? Или ти, бащице, вече също мислиш, че ДПС е спряла да бъде лоша партия и се е превърнала цялата в бяло ?Кой командори за изборите в Поморие – ти или ДПС?
И нима от цялата дълга банка с кадри на ГЕРБ извади такова същество? „Знам ти всичките схеми“- просъскала твоята фаворитка в Поморие в Общинския съвет за това, че не е в челното място на листата. Тя ли ти „снася“ инфото чрез „съидейника“ си и зам.-кмет по разпада, заедно със Секретаря? Отказала да става кметица? Ами, че с това ли се свършват послушковците в партията ти?
Голямото лапане, Борисов, завършва винаги с поговорката: „Лаком гъз глава затрива“. Вие ги карате да стават крадци и това народът добре го разбира. Не ни правете на маймуни, защото морето не е провинция и доста знаем. Покажи им кой кара влака, както казваше един твой колега от миналото. Иначе ще вземем да си помислим, че сте бедни откъм хора /хора ли?/ и че друг реже баницата в региона.
И още ще вземем да си помислим, че ти, Василевса нямаш власт в ДАНС, Вседържецо, и не можеш да намериш скритите папки, за да уличиш твоя наместник в далавери. И още ще вземем да мислим, че човек на КОЙ е омотал прословутите компромати и държи Иван за топките.
А май, май и тебе, премиерино всевиждащ.
Апропо, какъв го търсеше вицето Маргарита Попова в Поморие? Тя вице на ДПС ли е? И това ли не знаеш, пантократоре? Е, другия път ще ти кажем…
ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *