Хиляди старозагорци се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова

Хиляди старозагорци се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова

„За нас е невероятно удоволствие да бъдем в този ваш прекрасен град“. С тези думи Лили Иванова отговори на аплодисментите на хилядната публика, която я посрещна на сцената на Летния театър в Стара Загора. Песента „Студ“ даде начало на концерта на примата снощи, част от националното ѝ турне, пише БТА.

На сцената с Лили Иванова бяха музикантите от Li Orchestra – Ангел Дюлгеров – китари, цигулка и аранжимент, Огнян Енев – пиано, тромпет и саксофон, Иван Йорданов-Чери – китари, Христо Михалков – бас китара, Орлин Цветанов – цигулка, Росен Ватев – ударни, перкусии и вокалното трио LaTiDa – беквокали. В екипа са също Ангел Попов-Ачо – мониторен тонрежисьор, Антоан Хадад – звук и осветление, и Николай Недеков – организация и връзки с обществеността. По време на концерта примата на българската естрада изненада Ангел Дюлгеров като му подари специална икона по случай неговия рожден ден.

Старозагорци се насладиха на вечните хитове на Лили Иванова и пяха с нея песните „Щурче“, „Детелини“, „Панаири“, „Ветрове“ и „Предупреждение“. Концертът завърши с обичаната от поколения българи песен „Камино“.

Публикация, споделена от Лили Иванова (@lili_ivanova)

Националното турне на Лили Иванова започна на 10 май в Благоевград. То включва 15 концерта в 13 града в страната. Следващите предвидени концерти са в Добрич на 4 септември, във Враца – 18 септември, Хасково – 20 септември, Русе – 20 ноември. На 15 и 16 декември певицата ще има два последователни концерта в зала 1 на НДК.

Преди по-малко от година примата на българската естрада пя на сцената на Летния театър в града на липите. С нейния концерт беше открита най-голямата сцена на открито в сърцето на емблематичния парк „Митрополит Методий Кусев“, която беше изцяло реновирана по време на мащабен ремонт.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *