Хотелиери от високия туристически клас проявяват интерес към Замъка

Хотелиери от високия туристически клас проявяват интерес към Замъка

Хотелиери от високия ценови сегмент на туристическия пазар проявяват интерес към Замъка „Влюбен във вятъра”. На 19 май т.г. да се запознаят „на живо” с атракциите, които Замъкът предлага на туристите, тук дойдоха д-р Акос Никлай – вицепрезидент на европейската хотелска и ресторантска асоциация HOTREC и Хенинг Крипендорф – директор на Rosslyn Capital Partners и президент на SKAL, България.
Д-р Акос Никлай оглавява асоциация HOTREC, в която членуват 43 национални асоциации от 30 държави от цяла Европа.
Хенинг Крипендорф е президент на SKAL, България и оперативен директор на Rosslyn Hotels – хотелска група, която включва софийските „Тракия“ и „Сентръл Парк Хотел“ от Rosslyn Capital и е обединена под една „шапка“ със „Суис-Белхотел Димят“, Варна.
Интересът на хотелиерите от по-високия туристически клас към Замъка „Влюбен във вятъра” не е случаен. Атракционът единствен в страната предлага уникален туристически продукт и през последните години привлече вниманието на редица световни туристически организации, спечели десетки награди и признания, с които вписа страната и региона на Созопол в картата на световните топ дестинации.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *