Цацаров като „Татко МИХно”

Цацаров като „Татко МИХно”

Лошо няма, че главният прокурор Сотир Цацаров мълчи убийствено по аферата „Петко Сертов”. Лошо има обаче, когато мълчи в СИНХРОН с Бойко Борисов и Делян Пеевски. „Секретността“ по „издирването” на Петко Сертов би била похвална, ако зад лицемерието и не стои УМИШЛЕНИЯ ПЛАСМЕНТ , подаван на определени поръчкови „михневисти”, които с натрапчиво осигурен медиен коридор, настойчиво категорично внушават не версии, а тези, за да омъглят окончателно истината около Сертов.
Цацаров като „татко Махно” ли се изживява, или като „татко „МИхно”?!
Цацаров резонно би вдигнал невинно рамене и запитал АФЕРА – а от какъв зор ме месите мен в тази хава?
АФЕРА би му отговорила още по-резонно, че за да пита него, значи знае кой, защо и поради какви причини, осигурява безпрепятствен медиен коридор на определени „михневисти”, за да бълват „документи” и „факти” – първо, за да обслужват бизнес-територии, и второ – за да отклонят със скоростта на светлината и дума да не бъде изречена по „Сертов – Южен поток”.
Кой диктува на „мих”? Кой предоставя удобна информация, която се чете дословно по телефоните към „жълти” медии, които изобщо нямат нищо общо с пеевски, за да цъфнат утре, или вдругиден „чаршафи” с „достоверни” измишльотини около Сертов?
Кой натрапчиво изпраща ЗАДЪЛЖИТЕЛНО Сертов в Гърция и Турция, след като не мина дикиша със „самоубиването” и „любовниците”?
Кой снощи диктува, там, където трябва да излезе черно на бяло „пласмент”, че „Алексей Петров знаел от „мих” за паспорта и хукнал веднага при Сашо Диков”?
Кой уикендово ще ни „нахрани” с развалени манджи?
Кой е забранил на „мих” и компания да споменава и запетая за „Южен поток” и защо?
Кой лансира, че Сертов е „скатан от американците” и го диктува след обход на прокурорските етажи?
Кой е впрегнал цялата „пеевска” медийна машина, за да превръща аферата „Петко Сертов” в гротескна идиотия?
По времето на „татко Махно” е нямало СРС-та.
Но по времето на Цацаров – със сигурност.
Докато снощи диктуваха на медиите, дето изобщо нямат нищо общо с Пеевски, Сертов може и да е закопан. Впрочем, в удивителен синхронизъм „мих” и служби, и МВР, го „закопаха” от първия ден метафорично.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *