ЦАЦАРОВ, СПРИ ГИ, ПО ДЯВОЛИТЕ! ТЕ ПАК СА ТУК, И ПАК СА СЪЩИТЕ, И ПАК НИ ОБЯВЯВАТ „ЗА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ“!

ЦАЦАРОВ, СПРИ ГИ, ПО ДЯВОЛИТЕ! ТЕ ПАК СА ТУК, И ПАК СА СЪЩИТЕ, И ПАК НИ ОБЯВЯВАТ „ЗА АБСОЛЮТНИ ПРЕСТЪПНИЦИ“!

Господин главен прокурор!
Господин СОТИР! / На гръцките името означава – СПАСИТЕЛ/
Господин Цацаров! / Фамилията може да бъде повод за иронична алюзия – да се превърнеш в АКУЛОВ/
СПРИ ГИ!
СПРИ ГИ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
Те пак са тук. И пак са същите.
Висши полицаи, висши служители на службите. Прокурори.
СЪЩИТЕ.
Разликата между управлението „Борисов 1“ и „Борисов 2“ е единствено в лицемерието и фалшивата маска на „демократичност“, „коалиционност“ и „кадифени ръкавици“, и още „ПРЕФИНЕНИ“ мръсни тинтири – минтири.
МВР – Вучков е Цветанов с тялото на Вучков. „Гелосаният“ главен секретар на МВР е некадърен слуга на двама /резнали китки/ господари – Бойко Борисов и Делян Пеевски. Специалните служби са СЪЩИТЕ – управлява ги същият кръг, разкрачен между Доган/Пеевски и Бойко Борисов. И единодушно клекнал на американските служби.
Прокурорите, които бяха ползвани като салфетки от Борисов и Цветанов ПАК действат „на договорились“. И това, че ги няма Кокинов и Роман Василев, е все тая. Останалите „дежурни“ по „батальона се строява“ са на линия – послушни, наведени, посрани, слуги на ОНЕЗИ, КОИТО НЯМАТ НИЩО ОБЩО С НЕЗАВИСИМОСТТА на прокуратурата.
Филмът е ремикс. „Килъри“ измишльотени на килограм.
Всеки, който не влиза в схемата – арестуван или получава куршум.
ПАРАЛИЗАТА се връща със страховита сила.
Свестните в МВР са потресаващо отчаяни. Свестните в прокуратура се чудят къде да се заврат от срам. Свестните в службите се броят до три пръста.
НЕ САМО БЕЗОБРАЗИЕТО С ДЕЛОТО НА НИКОЛАЙ ЦОНЕВ Е ЗА ПРОВЕРКА. ИМА КУП ДЕЛА, КОИТО СА БЪКАНИ ОТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ, ИЗВЪРШЕНИ ОТ ЧЕНГЕТА И ПРОКУРОРИ.
МЕРЗКИ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ. И ДУМАТА Е САМО ТАЗИ – ПРЕСТЪПЛЕНИЯ.
Бившият главен прокурор Борис Велчев не само пропусна шанса си да влезе в историята като достоен главен прокурор, а не като страхлив мишок, но и покри умишлено стотици безобразия.
Ти, господин СОТИР /НА ГРЪЦКИ – СПАСИТЕЛ/, трябва да го направиш!
Не само шут, не само тихо „преместване“, не само безшумно отстраняване, а НЕЗАБАВНИ ПРОВЕРКИ НА ВСИЧКИ ДЕЛА, ОБРАЗУВАНИ СТЪКМЕНО, С ПРЕСТЪПНИ ПРИЙОМИ, И АРЕСТИ ЗА ВИСШИ ПОЛИЦАИ, ВИСШИ СЛУЖИТЕЛИ НА ДАНС, АРЕСТИ ЗА ПРОКУРОРИ!
Защото не може да продължава така – тикви и „особени форми на главите“ да ни обявяват за „абсолютни престъпници“, да разрушават съдбите на купища хора, семейства, деца и близки, и накрая народа да им плаща зулумите!
Защото някога – днешният премиер Бойко Методиев Борисов обяви, че който критикува МВР и Цветанов е „от мафията“. Сега е пак същото. Само, дето Румяна Бъчварова ги учи как да прикриват овълчените си свирепи си зъби и да мълчат.
Защото днес той ПАК Е ПРЕМИЕР и зловещия цирк „хващаме организирана престъпност“ се завъртя пак. Защото Цветанов не е в затвора, а хуква за САЩ при Обама. И аха – да вземе пак заместничката ти Ася Петрова, известна със суджуците.
Защото всички се умориха.
От престъпниците, облечени във власт.
Защото на някой истински ще му писне. И ще хване шмайзера. И с един откос ще просне по паважа, онези, които ПРИКРИВАТЕ!
И тогава вече ще е късно. Защото ще се лее кръв.Веселина Томова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *