ЦАЦАРОВ, ТИ Т…. ЛИ СИ ПРАВИШ С НАС, БЕ?!

ЦАЦАРОВ, ТИ Т…. ЛИ СИ ПРАВИШ С НАС, БЕ?!

Без абсолютно никакво извинение за тона. В тая държава на Тикви, Кобри и типове с особени форми на главите, трябва да се говори така. След като Валентин Цоновски бе ПРЕГЛЪТНАТ от родната прокуратура, въпреки безобразията, които сътвори в ГДБОП, след като не отнесе дори и интерес от прокурорите, че рови труп с голи ръце и в СРС, като зам-шеф на ГДБОП, обясняваше как ЩЕ ИЗЛЪЖЕ ,че трупът бил намерен „случайно, на лов”, след като прокуратурата ПРЕГЛЪТНА бившия вътрешен министър с особената форма на главата Цветан Цветанов, така оформила „обвиненията” му, че ще го изпере като невинен и за три живота напред, дойде ред на Станимир Флоров.
За Бойко Борисов не говорим. Там Пеевски е наредил да не се пипа. Пеевски и Борисов цял живот ще си лапат пурите на скрито, докато се подиграват с целия български народ и обслужващите ги с фелацио журналя.
Станимир Флоров, който бе един от сатрапите на ГДБОП- Цветанов, също е ПРЕГЛЪТНАТ от прокуратурата.
На 19 април 2013 г. директорът на ГДБОП Станимир Флоров бе отстранен, докато траеше проверка на прокуратурата по образуваното срещу него досъдебно производство. Прокуратурата тогава бе категорична, че са налице достатъчно данни за извършено от Станимир Флоров престъпление по чл. 302а – подкуп, в особено големи размери и представляващ особено тежък случай. АФЕРА публикува разработка под кодовото име „Араби“, в което фигурира името на Станимир Флоров още от 1998 – 1999 година. Публикувахме „Алчния” и „Високия”, и купища материали за Флоров, за който ОТ ГОДИНИ ВИСОКОПОСТАВЕНИТЕ ШЕФОВЕ В ДАНС ЗНАЯТ, ЧЕ Е СКАНДАЛНО ОБВЪРЗАН С НАРКО-БИЗНЕС!
Въпреки, че Флоров бе освободен от МВР, той си прибра накуп и 20 заплати, понеже е много „беден”.
Година и половина по-късно прокуратурата ИЗПИРА И СТАНИМИР ФЛОРОВ. А той цъфва като шеф на ДАИ, пардон, вече ДАЙ.
В ДАНС утре се връща като зам-шеф човек на Цветан Цветанов – Димитър Йорданов, пряко свързан с прецакването на прокуратурата по разследването на фалшивите бюлетини в Костинброд. Прокуратурата пак мълчи като задник.
Тепърва ще се връщат на бял кон всички онези от „наказателната бригада” за рекет и изнудване при управлението на ГЕРБ, които НЕ БЯХА ПИПНАТИ И РАЗСЛЕДВАНИ ОТ ПРОКУРАТУРАТА.
Вместо типове като тия, такива като нас ги викат на разпити в ДАНС, следят трафика ни и шлякани дебелаци по поръчка на тиквите и същите тия ченгета ни съдят.
Че Пеевски и тиквенска компания се ебават с тая държава е ясно и на тоалетните казанчета в парламента. Че прокуратурата се гъне като плазмодий пък е ясно и на идиотите.
С нетърпение очакваме прокурор Кокинов да бъде назначен за шеф на Народния театър.Afera.bgКолаж: Иво Ангелов, „СИЛА“

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *