ЦВЕТАНКА РИЗОВА РАЗМАЗА БАРЕКОВ В БТВ: ЛЪЖЕШ И ПРАВИШ ЦИРКОВЕ! ДРУГО НЕ УМЕЕШ! И ВСИЧКО ТОВА Е В ПОЛЗА НА ДПС

ЦВЕТАНКА РИЗОВА РАЗМАЗА БАРЕКОВ В БТВ: ЛЪЖЕШ И ПРАВИШ ЦИРКОВЕ! ДРУГО НЕ УМЕЕШ! И ВСИЧКО ТОВА Е В ПОЛЗА НА ДПС

Цветанка Ризова буквално натика в миша дупка събеседника си Николай Бареков в своето предаване „Лице в лице“ по Би Ти Ви, след като в очите му заяви, че днес на границата е правил само спектакли и циркове, а ползата не само е била никаква, но и напротив – всичко това е стегнало редиците на електората на ДПС.
Цветанка Ризова: „Между вас и „Атака” няма никаква разлика, Бареков. Обслужвате интересите на ДПС – едните обругаваха джамии, вие сега пречите на хората да отпразнуват спокойно религиозния си празник. И всичко това е в полза на ДПС. Защото обикновените хора ги е страх и се сплотяват около Местан и неговата партия, защото смятат, че само тя ще ги защити от такива като вас”.
„Ние няма да позволим на 30 хиляди души да гласуват по два пъти”, каза Бареков.
Цветанка Ризова: „Напротив! Вие ще накарате всички етнически турци да гласуват не по два пъти, а само по веднъж – но ще го направят наистина всички – и така ДПС ще получи много гласове”.
Бареков се опитваше да надвика и надкряка Цветанка Ризова, вдигаше шум и й пречеше да говори, по едно време се чуваше само неговия глас като някакво нечленоразделно боботене, от което зрителят нищо не можа да разбере.
Цветанка Ризова се подигра на Бареков, че до вчера се е прегръщал с Ангел Славчев, днес го нарича „мекере”, че до вчера Калина Крумова за него е била видна евромайка и са се целували на сцените по митингите, а днес я нарича „никаквица”.
Бареков каза, че е най-достойният за премиер на България, а Цветанка Ризова дълго му се смя в очите, а „новият политик” дотолкова се беше разпенявил, че дори не разбра подигравката.
Зрителите обаче всичко видяха и разбраха и прецениха колко му е къс акъла на Бареков, особено след като си призна, че на днешната „блокада” всъщност нищо не е било блокирано. Колоната от коли и ТИР-ове са преминавали без проблеми.
„Ами като са преминавали, каква блокада е било това? Никаква блокада. Бареков, вие май освен да говорите неистини, и да правите циркове и спектакли, нищо друго не умеете във вашата партия”, довърши го Цветанка Ризова.bgnovosti.comСнимка Бареков: Иван Бедров

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *