ЦРУ ПРАСНАХА БОРИСОВ ПО ТИКВАТА. „ТИХИТЕ АМЕРИКАНЦИ“ МОГАТ ДА СВАЛЯТ Б.Б. ОТ ВЛАСТ, КОГАТО СИ ПОИСКАТ

ЦРУ ПРАСНАХА БОРИСОВ ПО ТИКВАТА. „ТИХИТЕ АМЕРИКАНЦИ“ МОГАТ ДА СВАЛЯТ Б.Б. ОТ ВЛАСТ, КОГАТО СИ ПОИСКАТ

Спецовете на ЦРУ в София шамаросаха яко Бойко Борисов заради измишльотините за „Ислямска държава“.
Както и очаквахме, гневната реакция на американците в София заради измишльотините на шляканите медийни слуги на „Боко“ и „Шишко“ не закъсня. Американците в София скочиха на Бойко Борисов за лъжите за „Ислямска държава“. Олигофренията е потресаваща. Тъпаците замесиха френската гражданка от ирански произход Езида Елхам в мнима съпричастност към „Ислямска държава“. Това даже идиотия не е – пълна имбецилщина. Че и с претенция да провокира интрига между модераторите на сближаването на позициите на САЩ и Иран. Рубладжиите в българските специални служби се разпищолиха под благия поглед на изпадналите в кататоничен ужас заради провала на „Южен поток“ крадльовци.
Бойко Борисов изкара много тежка неделя. Подир издънката с „Бургаски вечери“ след трагедията със сина на президента влезе в още по-губеща линия на поведение. Американците в София и без това трудно го понасят. Родерик Мур не иска да чуе за него, а Бойко Борисов влезе в капана на шибаните рубладжии. Тъпаците стигнаха дотам да представят иранка за джихадистка от „Ислямска държава“. „Имаме класически случай на фалшиви документи, защото „Ислямска държава“ и Иран са първи врагове.“, каза арабистът Владимир Чуков в ефира на bTV за режисираните от ибрикчиите на „Боко“ и „Шишко“ слухове, че в България има лица, свързани с радикалната ислямистка организация.
„Западните разузнавателни агенции си имат доверие и взаимодействат помежду си много добре, уви ние в Източна Европа все още не сме реформирани и ни нямат толкова голямо доверие.“, редна остро Чуков. Малииии, ужасссс, предупреждавахме ли те, Борисов, че американците ще те праснат по Тиквата заради измишльотините на слугинчовците на Дебелака. Кофтално те треснаха чрез тежката си артилерия в София – извадиха международно признат експерт срещу шляканите ти измекяри. Потресаваща наказателна операция на западняците – Бойко Борисов бе шамаросан публично. Американците в София фъндък по линия на „Ислямска държава“ няма да му пуснат.
Машите на Дебелака всяваха страх и паника сред законопослушните български граждани. Часове наред страхливците от спецслужбите не смееха да шукнат. Чак след безпрецедентната намеса от американското посолство меверейците набраха кураж, ех, и опровергаха измишльотините на „шишковците“. Наши хора в обкръжението на Бойко Борисов разказват за ужаса, който е изпитал, след като от офиса на ЦРУ в София са реагирали изключително гневно за манипулативния пласмент с „двамата джихадисти“ от „Ислямска държава“. Ако Бойко Борисов се надява, че със служителите на ЦРУ в София може да си общува по банкенски, лошо се е объркал. „Тихите американци“ в София могат да свалят Б.Б. от власт, когато си поискат.www.bgsniper.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *