„Червеите“ са разработка за „Вътрешна сигурност“, а не за „протестърите“. Атанасовците обаче разчитат на тъпотията на слугинските журналя

„Червеите“ са разработка за „Вътрешна сигурност“, а не за „протестърите“. Атанасовците обаче разчитат на тъпотията на слугинските журналя

МРЪСНИШКИТЕ ИГРИЧКИ НА ЧЕНГЕТА „ЧЕРВЕИ“.
Как се прави „оперативна комбинация“ за отклоняване на вниманието от Бойко Борисов, Цветан Цветанов и цялата им кохорта от прислужни ченгета, прокурори и медии?
Излиза Атанас Атанасов и гръмовно обявява поредната „n”-та разработка, която: „какво съм казал, все е излязло вярно“ /по думите му пред Сашо Диков/.
Тоя път е „червеи“.
Моментално след него услужливо суфлира вътрешният министър Вучков, който всъщност е Цветанов, в тялото на Вучков. И на практика подкрепя пласмента на Атанасов.Едновременно с това по твстудиата са разстановени дежурните „говорители“ на „умните и красиви“ „протестъри“, които имат „честта“ да бъдат произведени в „жертви“, колко нелепо!
Жълтакави сайтчета, които нямат нищо общо, ама изобщо нищо общо с Пеевски, и които не смеят да изрекат и запетая против „гелосания главен секретар на МВР“ и догановите спецслужби, по заръка на отсрещния лагер, моментално ревват гороломно срещу „активното мероприятие“ на Атанасов.Включват в мероприятието даже и Алексей Петров, който дава интервюта, в които обичайно не знае изобщо къде се намира.
Бойко Борисов иска незабавно да му се докладвало „писмено“ /като че ли обикновено му докладват устно пред писоара/ имало ли е подслушване или не.
От МВР казват, че нямало.
Цветлин Йовчев изревава на умряло, че Атанасов пласира долни лъжи.
На финала излиза на аванс-сцената „гелосания“ главен секретар на МВР Светлозар Лазаров и изрича със селски диалект поредната идиотия:„Лазаров за пореден път каза, че няма информация протестиращи срещу кабинета „Орешарски“ да са били следени и подслушвани, но подчерта, че дирекция „Вътрешна сигурност“ във ведомството не е на негово подчинение, а директно на министъра. Много ми се иска действително, ако някой има такива данни, тези данни незабавно да бъдат предоставени на компетентните органи, да се извършат съответните проверки, за да се изясни обективната истина. Темата „Специални разузнавателни средства“ е изключително чувствителна и трябва да бъде чувствителна. Действително, ако има такава хипотеза, трябва ясно, точно и конкретно да бъдат посочени лицата, които, евентуално, са създали условия за ограничаване гражданските права на хората“, заяви той, предаде БНР. Лазаров обаче призова, ако няма такива факти, да не се облъчва обществото и да не се поставя под съмнение работата на МВР.“
„Гелосаният“ винаги се оаква върху метеното. Досега няма празно в това отношение.
От думите му всъщност лъсва онова, което остава скрито за непосветените. И с което на практика абсолютно се манипулира врешенето с въпросните „червеи“.ЕТО КЪДЕ Е ЗАРОВЕНО КУЧЕТО!:
„Лазаров за пореден път каза, че няма информация протестиращи срещу кабинета „Орешарски“ да са били следени и подслушвани, но подчерта, че дирекция „Вътрешна сигурност“ във ведомството не е на негово подчинение, а директно на министъра.“И ДА ВИДИМ СЕГА КАК ВИ ВЪРТОЛЯТ МРЪСНИШКИ ЧЕНГЕТАТА „ЧЕРВЕИ“!
Истината е, че има проверка, свързана с „ВЪТРЕШНА СИГУРНОСТ“, служба, за която АФЕРА от години пише как бе смазана, смачкана и обезсилена от лицето Цветан Цветанов и успешно бе убита от Цветлин Йовчев, който пък внесе поправката, за да извади Цветанов от затвора.
Та, за журналята, да уточним, че „Вътрешна сигурност“ е служба, която е на пряко подчинение на вътрешния министър и се занимава с разработки на ЧЕНГЕТА, А НЕ НА ГРАЖДАНИ, ПЪК БИЛО ТО „УМНИ И КРАСИВИ“.
Очевидно е, че покрай проверката за „Вътрешна сигурност“ са излезли някои неща, СВЪРЗАНИ С ЧЕНГЕТА, които бяха обявени обаче пропагандно от Атанасов като подслушване и следене „на трафика“ на „протестиращите“.
Така, в мазалото бяха объркани в миксер съвсем различни неща, но пък „оперативната комбинация“ бе контролирано пробутана на медиите, за да окаже чист рекет за овладяване на спецслужбите и МВР от „атанасовците“ – „реформатори“.
На практика „червеите“ са ченгета, а за тях „гелосаният“ бърза да каже, че не носел отговорност и набутва Цветлин Йовчев.АФЕРА още преди месеци обаче алармира да бъде направена проверка точно на „Гелосания“ за да се види как ТРОПА ОТ СОБСТВЕНИЯ СИ МОБИЛЕН ТЕЛЕФОН ИНФОРМАЦИЯ КЪМ ЖУРНАЛЯ.Всъщност, „червеите“ са разработка за „Вътрешна сигурност“, а не за „протестърите“. Атанасовците обаче разчитат на тъпотията на слугинските журналя и на ехалето, и внушават как едва ли не „умните и красивите“, като едни, ах, НЕплатени „протестъри“ били с контролирани „трафични данни“.
Атанасов още не е отговорил на жалбата на АФЕРА кой и с какво разрешение, или не, бърка в „трафичните и данни“, но вероятно когато негова капия оглави ДАНС ще ни влязат и в тоалетните чинии. Имаме опит от времето, в което дерибействаше по времето на Костов.
АФЕРА едниствена от години предупреждава, че МВР и спецслужбите са превърнати в бакалия за лични, корпоративни и ЧУЖДИ интереси. Всички мълчат като посрани. Защото със смяната на всяка власт ЕДНИ И СЪЩИ „ЧЕРВЕИ“ ДЕМБЕЛИ се бият кой да се набута по върховете на МВР и службите. Не за друго, а за да контролира контрабандните канали и рекета върху всеки, който трябва да снася. И за да печели избори.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *