ЧЕРВЕЯТ НА ПРОТЕСТА

ЧЕРВЕЯТ НА ПРОТЕСТА

Протестът не бил червив, според мистър Гел, главсек на вътрешните безобразия. Той добави още, че ако протестът би бил червив, това би било престъпление и злоупотреба с власт. Изявлението му е предизвикано от изявлението на „генерал“ Наско, който твърди обратното.
Лично мен тоЯ въпрос изобщо не ме вълнува. По силата на обстоятелствата, че дори и да са ги подслушвали тия индивиди от платения протест, на територията ни се забелязват далеч по-големи и направо гигантски безобразия.Мистър Гел има да отговаря на много въпроси и питания, които никой не смее да му зададе. Ние живеем в държава на полицейския произвол. В държава, в която, ако не си от ГЕРБ или присъдружните му безотговорни и грабителски фракции, теб те уволняват от работа, не ти дават дърва за огрев, преследват те до дупка данъчни и разни репресиращи инспекции и служби.
Ние живеем в държава, в която т. н. бежанци имат осигурен покрив, храна, образование и медицинска помощ. А хората по селата нямат нито един от тия стълбове на цивилизацията. И това не занимава ничий управленски ум. Занимават ни с глупости и измислени проблеми, за да спрем да мислим. И разчитат на това, че сме замаяни от турски сериали и политическа простащина.Любо КОЛЬОВСКИ[b][/b]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *