ЧЕТИВО ЗА ДЕСНИТЕ ДЕМОКРАТИ, ГУРУ-МОТИВАТОРИ НА ЕВРОАТЛАНТИЗМА, КОИТО СЕ РАДВАТ НА ВСЯКА РУБЛА „ВЗЯТКА! ФИРМАТА-ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЧЕРНОМОРСКАТА ГОРДОСТ БОЙКОВА – РАДАРНАТА КУЛА В БУРГАС, Е РУСКАТА „ТРАНЗАС“

ЧЕТИВО ЗА ДЕСНИТЕ ДЕМОКРАТИ, ГУРУ-МОТИВАТОРИ НА ЕВРОАТЛАНТИЗМА, КОИТО СЕ РАДВАТ НА ВСЯКА РУБЛА „ВЗЯТКА! ФИРМАТА-ИЗПЪЛНИТЕЛ НА ЧЕРНОМОРСКАТА ГОРДОСТ БОЙКОВА – РАДАРНАТА КУЛА В БУРГАС, Е РУСКАТА „ТРАНЗАС“

Четиво САМО за десни демократични демократи, за НПО дипломати без сефте, като министър Митев и оня, земеделеца с перуката, „Дарт Вейдър“ на русофобията, Ненчев.
Всички заедно:стремящи се да ни набутат „евроатлантическите ценности“ във всички отвърстия, докато те се радват на всяка рубла „взятка“.Фирмата производител и изпълнител на монтажа на черноморската гордост Бойкова – радарната кула в Бургас е руската „Транзас“. Не лоша фирма, но тотално несъвместима с радарните опознавателни сигнали на корабите от НАТО, дето уж ни варди. Но пък за 14 млн евро… Е, ще платим още 10 млн. за дообордуване.
„Трансаз“ е близка до олигарсите около Путин, печели почти всички поръчки за руския военноморски флот и при все медийно затъмнение, генерира достатъчно корупционни скандали в Русия. Последната жертва на скандал е контраадмирал Сергей Козлов от щаба на ВМС, заподозрян, че получил като „ресто“ голяма част от надплатена сума за поръчката.
Та, иде реч за двойния аршин, с който измерват драгия български избирател тия тюфлеци, случайно станали вождове. От една страна „трайте за по-добро евроатлантически бъдеще“, за нас, като тъпи електорални единици, от друга: Папай, Филчо рубли, за тях, като гуру-мотиватори на евроатлантизма.
Моите професионални симпатии са за английската Kelvin Hughes’ Marine Systems. Те щяха да извършат оборудването с клас А1+ ( по мои сметки съгласно заданието) за не повече от 3.5 милиона евро, вместо 14 милиона, но пък имат гадният навик да не дават повече от 3% комисионна.
Имперска им работа.Тодор Георгиев

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *