ЧУДОВИЩНАТА КОРУПЦИЯ И ОЛИГАРХИЧНА МАФИЯ НА САЩ И ЕС СИ ХАРЕСАХА ЗА СЛУГА В БЪЛГАРИЯ Б.Б.! НИКОГА ДЪРЖАВАТА НИ НЕ Е БИЛА В ТАКОВА ПОЛИТИЧЕСКО БЛАТО!

ЧУДОВИЩНАТА КОРУПЦИЯ И ОЛИГАРХИЧНА МАФИЯ НА САЩ И ЕС СИ ХАРЕСАХА ЗА СЛУГА В БЪЛГАРИЯ Б.Б.! НИКОГА ДЪРЖАВАТА НИ НЕ Е БИЛА В ТАКОВА ПОЛИТИЧЕСКО БЛАТО!

Андрей Трендафилов:
Докато не се намери начин да се овладее чудовищната корупция и олигархичната мафия, така ще е. Именно те си харесаха ББ, като най-добър техен слуга, именно господарите ни от САЩ и ЕС си го харесаха, като най добър изпълнител на техните интереси. Да не говорим за медиите и платения политически слугинаж как изграждат образа му на безалтернативен държавник и политик.
Никога държавата ни не била в такова политическо блато. Никога такива безотговорни, корумпирани, крадливи, прости, малокултурни и продажни субекти не са били начело на държавата. Дано доживеем по добри времена.Владимир Мицов:
В САЩ нямало корупция.
Затова Пентагона не може да се отчете за 8.5 ТРИЛИОНА долара за последните 20 години …
Тук проект за 5 милиарда, проекта е калпав, айде още 2 милиарда за актуализация. Айде после на боклука. Я тука едно проектче за 1 милиард, я после още 3 милиарда, я после на боклука … Я тука проектче за 3 милиарда …
И да, тоалетните чинии в американската армия наистина струват 600 долара …Kaфемашините пък удрят 7000+ долара …“$8.5 trillion in taxpayer money doled out by Congress to the Pentagon since 1996, the first year it was supposed to be audited, has never been accounted for.“ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *