Чудовищна манипулация на кметове от ГЕРБ в община Поморие, лъжат с предписание на РИОСВ

Чудовищна манипулация на кметове от ГЕРБ в община Поморие, лъжат с предписание на РИОСВ

Чудовищна манипулация на кмета на община Поморие Иван Алексиев и на Каблешково Елена Бояджиева разкри ТВ СКАТ в предаването си „Паралакс“ късно снощи. Жителите на Каблешково готвиха голям протест срещу държавата, в срок до 30 юни 568 домакинства трябваше да изкопаят в къщите си септични ями за заустване на отпадните води, иначе ги грозеше глоба от 2 до 10 хиляди лева. Кметицата Елена Бояджиева написала и изпратила писмата от името на РИОСВ. От РИОСВ-Бургас обаче научили от медиите за „своето“ предписание. Директорът на регионалната инспекция Антоний Иванов категорично отрече да е разговарял с кметовете Иван Алексиев и Елена Бояджиева, той не се е срещал с тях, нито е писал предписание.
Опакованата лъжа-заповед на каблешковската кметица, уж по предписание на РИОСВ, едва ли е написана без протекцията на висшестоящ. На общественото обсъждане Иван Алексиев се оплака пред жителите на Каблешково, че през 2012 г. правителството отхвърлило проекта за пречиствателна станция. / Тогава не управляваха ли ГЕРБ?!/ Същият се направи на „спасител“, показа репортаж на СКАТ. Няма да допусна да копаете септични ями, заяви общинският кмет, но от думите му замириса на предизборна агитация.
Разобличените в лъжа кметове на ГЕРБ се скриха от телевизионните камери. Елена Бояджиева отказа участие в предаването „Паралакс“ и се заключи в кабинета си, а на въпроса на репортер към Иван Алексиев – „Имате ли предписание от РИОСВ?“, той отговори – „Хубава събота и неделя.“
Ето така действат ГЕРБ, чрез местните администрации манипулират нагло хората, заключи водещият на предаването „Паралакс“ Валентин Касабов.Да се потърси сметка от Елена Бояджиева и от Иван Алексиев за грандиозната лъжа, с която двамата стресираха цял град чрез изфабрикуваното предписание от името на РИОСВ, поискаха зрители. Ще се самосезира ли прокуратурата в Поморие?!
Употребата на власт, каквато демонстрираха управленци от ГЕРБ в община Поморие – от името на друга държавна институция, РИОСВ, е факт. Потресаващ факт от българската действителност, който не трябва да остане безнаказан.ЗАД КУЛИСИТЕ.coм

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *