ШАШ И ПАНИКА В МВР, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ СЕ ЛЕЕ ОТ МЕДИИТЕ – БЪЧВАРОВА Е ПРИКЛЮЧЕНА

ШАШ И ПАНИКА В МВР, ТОАЛЕТНА ХАРТИЯ СЕ ЛЕЕ ОТ МЕДИИТЕ – БЪЧВАРОВА Е ПРИКЛЮЧЕНА

Случайно попадналата в МВР Румяна Бъчварова е приключена. Свършена! Край! Не днес или утрe, но скоро ще имаме нов министър на вътрешните работи. Тогава бившата началничка на кабинета на Борисов ще може да си гледа коалицията и електронното управление, а може и да си тръгне от властта.
Хаосът в МВР е чутовен! Толкова чутовен, че дори Цветанов не може да контролира самодоволството от провала Бъчваров. МВР не разследва, то се занимава само с кадрили, схеми за местните избори и със социология, черен и кризисен ПР. Издънката в “Орландовци” и получения звучен шамар от протестиращите й подчинени накара Бъчварова да се покрие, да изчезнe, за да цъфне в Люксембург. Преди да фръкне обаче Румито впрегна протежетата и подчинените си. Лее се пропаганда, та се не трае. Само си представете колко насрано е положението, че да се стигне дотам от телевизии, радиа и сайтове да се леят “опорни точки” – колко успешна!?!?! била Бъчварова.
Вторник сутринта от БТВ, Нова телевизия и БНТ ни се пулят главен секретар на МВР, началник на криминална полиция, началник на СДВР. В БТВ цъфнал и Тома Биков, който бил съветник на Румито. Тъкмо той рече, че Бъчварова се била справила с всичко, което се е случило от март насам. Да не са разкрили убийството от “Борисовата градина” и да си траят? Нямало основание да се иска оставката на Бъчварова. Това гениално заключение чухме и от Петър Николов. Той пък бил станал парламентарен секретар на Министерски съвет, но в БНТ и БНР се представя и като политолог. Само си представете Биков и Николов как бършат некадърността на шефката си, но не с думи, а с тоалетна хартия.
Медиите от кръга на “Капитал” и друга подобна медия, но на Огнян Донев, пък разпространяват “опорни точки” срещу протестиращите ченгета. Как иначе, та нали сестрата и дъщерята на Бъчварова работят в медиите на Прокопиев. Оставете, че не става за министър на МВР, но тази всеки ден дудне на Борисов. Преди година Бъчварова и Борисов пък бяха десет дни в САЩ, за да готвят връщането си на власт. Дали ония бледолики изобщо знаят на какви дънери разчитат?
Абе, Бъчварова работа, не, Борисова работа, абе – посрана работа!Стояна Цветелинова
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *