„Шегата“ на властта на Мустафа Емин, а е толкова просто – ОСТАВКА!

„Шегата“ на властта на Мустафа Емин, а е толкова просто – ОСТАВКА! - 1

„Шегата“ на властта на Мустафа Емин, а е толкова просто – ОСТАВКА!

Мустафа Емин – съветник на министъра на отбраната Тодор Тагарев, заяви в ефира на Нова телевизия, че не е споменавал името на здравния министър пред лекарите и сестрите в „Пирогов“, докато е чакал раната на челото на детето му да бъде обработена и то да бъде прегледано.

„Докторът излезе и ми обясни експертно защо се налага да чакаме час и половина, аз му благодарих за обяснението и му стиснах ръката. Лекарят ми каза, че са преценили, че ще е травмиращо детето ми да бъде вкарано в помещение, в което има друго дете в много тежко състояние. После попитах дали не може да го залепят, а ми бе отговорено: тука се шие, ако искате да ви лепят – трябваше да ви пратят в друг кабинет. Исках да ми дадат документите на детето, попитаха ме за какво са ви, аз на шега казах: „За да ги дам на министъра на здравеопазването“. Може два пъти да съм споменал министъра, но не като име, а като позиция и то на шега“, разказа той.

Позицията на „Пирогов“:
Болница „Пирогов“ е обслужвала и продължава да обслужва всеки преминал прага ѝ пациент по установени, важащи за всички, медицински правила. Всяка форма на АГРЕСИЯ е недопустима, пречи на нормалния ритъм на работа и е в ущърб както на пациентите, така и на медицинските екипи. Тъжно е, когато публични лица дават лош пример с агресивно отношение и неуважение към медицинското съсловие и структури.

След като Мустафа Емин се е „шегувал“, защото от болницата ясно и откровено говорят за АГРЕСИЯ. Явно на тях не им е до шега. Или са „оперирани“ от чувство за хумор.

И защо в страницата на болницата в социалните мрежи може да се вида поста на Неда Диманова: „Нощес в Пирогов дойде Емин Мустафа (б.р.- името му е обърнато) с детето си. Държа се арогантно и скандално, като първоначално искаше да извадят от детска шокова зала дете в шок, за да влезе неговото, което беше с една малка раничка, заплаши с министъра на здравето, като не се съобрази, че той е работил в „Пирогов“ и можем да проверим. Накрая, след всичко отново вдигна скандал и в НХА същите заплахи с министъра, за да получи документите, които преди това му бяха дадени от залата. Попитах „господаря“ от Рибново, така ли си представя упражняването на властта, която му е дадена от нас народа и не се ли представя твърде неприемливо за поста, който твърдеше, че заема. Та това е!“

Та така за „шегата“ на властта на Мустафа Емин, а е толкова просто – ОСТАВКА!

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *