Шизофренията на Борисов е в апогея си

Шизофренията на Борисов е в апогея си

До преди няколко дни лидерът на ГЕРБ хвърляше огън и жупел по Пламен Орешарски. Като между другото представи себе си за „доктор на науките“, а Орешарски – като неук, – не можел да прави бакалски сметки. Днес, в кулоарите на парламентa пред журналисти, от устата на Борисов текна мед и масло. Можем само да се радваме, че Орешарски не е бил около него! Току-виж го целунал в уста. Както правеха навремето Тодор Живков, на когото Бойко Борисов му е разтривал ушите, докато го е охранявал, и Брежнев. Та, любов ли е да го опишем?! Ето какво казва Борисов за бъдещия финансов министър/Орешарски/ в кабинета „Борисов&Доган“:
„Той е добър кандидат за пост в служебно правителство и дори за „наше правителство“.
Попитан на какъв пост би сложил премиера Пламен Орешарски в кабинет на ГЕРБ, Борисов дава категоричен отговор: „Финансов министър“! „Във финансовите среди преди година Орешарски е сочен като добър финансист. И аз самият го харесвам като експерт“. Това се случва днес, 18 юли.
Нека върнем лентата… Какво ли е мнението на Бойко Борисов за Пламен Орешарски преди седмица?! Бойко Борисов: „Орешарски е срам за всички времена. Не мога да смятам какво смята Пламен Орешарски, защото се видя, че той не може да смята. Дори най-елементарните – бакалските сметки не може да прави. Орешарски е срам за всички времена, хората да се срамуват да кажат, че са били премиери.“
Според Бойко Борисов, Орешарски на 10 юли е „срам за всички времена“ и „дори най-елементарните – бакалски сметки не може да прави“, а днес, след седмица, пак според същия Борисов от Банкя „той е добър кандидат за пост в служебното правителство и дори за „наше правителство“!
Изводите оставяме на вас! И мислете, когато гласувате! България е достатъчно болна и има нужда от здрава глава. Каквато очевидно Бойко-Борисовата не е. zadkulisite.com
колаж: Иво Ангелов, СВОБОДЕН ЧОВЕК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *