ШОК! ДЕЦА НА СИСТЕМИ СЛЕД ХРАНИТЕЛНО НАТРАВЯНЕ В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ В ПОМОРИЕ! БРАТЪТ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ОТ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ЗА СНАБДЯВАНЕ!

ШОК! ДЕЦА НА СИСТЕМИ СЛЕД ХРАНИТЕЛНО НАТРАВЯНЕ В ДЕТСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ В ПОМОРИЕ! БРАТЪТ НА ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА ОБЩИНСКИЯ СЪВЕТ ОТ ГЕРБ СПЕЧЕЛИ ОБЩЕСТВЕНАТА ПОРЪЧКА ЗА СНАБДЯВАНЕ!

КЪДЕ СА РЗИ-БУРГАС И АГЕНЦИЯТА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ И НЕ СМЯТАТ ЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРЕДПРИЕМАТ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ! ДО СМЪРТНИ СЛУЧАИ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СТИГНЕ, ЗА ДА РЕАГИРАТ!?
Майки алармираха „Зад кулисите“, че децата им са на системи след хранително натравяне днес в детските заведения в Поморие.
Според тях не се касае за вирус, а точно за хранително натравяне. „Зад кулисите“ се свърза с лекар-специалист и попита доколко може да става въпрос за летен вирус, ако се касае примерно за 10 деца от 14 в група. Медикът бе категоричен:“Ако се касае за едно, две деца от групата, може да се приеме за вирус, но при тези цифри – определено се касае за хранително натравяне.“
Преди да бъдат сложени да спят, след като са обядвали рибена супа, при децата от всички детски заведения в Поморие започват силни болки в корема и повръщане. Други родители констатират, че е възможно да е от закуската, защото на някои от тях педагозите от детските заведения са се обадили още преди обедното хранене.
Някои дечица са все още на системи и в домашни условия.
Майките са категорични, че става въпрос за хранително натравяне.
Обществената поръчка за снабдяване на детските заведения с хранителни продукти е спечелена от брата на д-р Милена Енева, председател на Общински съвет – Поморие от ГЕРБ.
Преди месеци служител от Военния санаториум, който се зареждаШЕ с хранителни продукти от същата фирма, сподели пред „Зад кулисите“, че в лечебното заведение се е наблюдавало масово разтройство при пациентите след обедното хранене и допуска, че става въпрос именно за хранително натравяне, защото при пациентите, които не са обядвали, е нямало подобни симптоми.КЪДЕ СА РЗИ-БУРГАС И АГЕНЦИЯТА ПО БЕЗОПАСНОСТ НА ХРАНИТЕ И НЕ СМЯТАТ ЛИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПРЕДПРИЕМАТ НЕЗАБАВНИ ДЕЙСТВИЯ! ДО СМЪРТНИ СЛУЧАИ ЛИ ТРЯБВА ДА СЕ СТИГНЕ, ЗА ДА РЕАГИРАТ!?ZADKULISITE.COMНа снимката: Председателят на общинския съвет от ГЕРБ Милена Енева и Дечо „Моториста“ (в дясно), зам.-председател от ГЕРБ, на заплати от данъкоплатците

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *