Ще се омъжи ли бременната Ралица Паскалева?

Ще се омъжи ли бременната Ралица Паскалева?

Според запознати, след раждането на бебе номер две Ралица Паскалева се кани да мине под венчило с възлюбения ѝ Теодор Салпаров.

Към днешна дата макар и в напреднала бременност, тя снима петия сезон на риалитито на NOVA – „Игри на волята”. Салпаров настоява след раждането на второто им отроче да се венчаят, тъй като са сгодени вече повече от шест години.

Той ѝ предложил брак още през 2017 г., а тя му отговорила утвърдително. Оттогава до момента имат вече един син, който е на 5 години, напът е и второто им дете, но до брак така и не са стигнали, пише „Уикенд“.

Актрисата неведнъж е споделяла, че за нея бракът не е от особено значение и смята себе си за достатъчно здрава обвързана за половинката си, благодарение на децата. Той обаче държи на подписа в гражданското, а и едва ли някой ще се изненада предвид, че жената до него е красива и успешна и не би искал да я изпусне.

От години Ралица не се разделя с годежния ѝ пръстен във формата на сърчице, подарен ѝ от Теодор на остров Бали. Мълвата носи, че и двамата отдавна говорят за сватба, но все не им оставало време да я организират така, както искат. Те си мечтаят да е забележително събитие, за което дълго да се говори и пише в медиите.

Ралица обаче постоянно влизала от проект в проект и предпочитала да запълва свободното си време със сина им Максим. Предвид, че и второто бебе е на път едва ли има време да се занимава със сватбени организации. Предвид, че отрочето се очаква да проплаче наесен, най-вероятно сватбата ще е следващата пролет.

Припомняме, че Салпаров вече има един брак зад гърба си – с бившата волейболистка и тв водеща Бойка Делиева, с която имат и син. Според запознати Паскалева била в добри отношения с бившата и сина му.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *