ЯВОР ДАЧКОВ С ПОЗДРАВ КЪМ КОСТОВ: ЗДРАВЕЙ, КРЕТЕН, Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

ЯВОР ДАЧКОВ С ПОЗДРАВ КЪМ КОСТОВ: ЗДРАВЕЙ, КРЕТЕН, Е ПОЛОЖЕНИЕТО!

Иван Костов в телевизията на Нери Терзиева се прави на умен на фона на скромна библиотека, в която са нахвърляни книги от издателство Сиела. Това е перверзия само по себе си. Очевидно не знае какво да отговаря на зададените въпроси по същество, върти изтъркан репертоар, приказва очевидни глупости, но най-важното – няма никаква Харизма.
Потресох се, че интонационно и той е заприличал на Живков. Стои като опустошен глупак. Трябва да си обсесивен психопат, за да го харесваш това, а още по-голям нарцис, за да употребяваш съвсем оредялата си публика като й пробутваш шпаргалки. Костов е най-голямото явление в новия български театър след Борисов. Маса народ с претенции се увлече по този посредствен човек, защото видя в него всичко, което той самият не притежава, но през когото цайтгайст вкара своите енергии и демони. Костов беше демоничен във властта и това беше неговия чар. Без властта той се превърна в досаден чичко, изгорял с няколко милиона в КТБ, но имащ дързостта да дава съвети по управление на риска!!!
Разликата между него и Александър Томов е само естетическа, но именно затова Костича увлече маса народ след себе си и съвсем е… майката на антикомунистическата алтернатива.
Здравей, кретен е положението.Явор Дчков

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *