Я! ЗАЩО Е БИЛ СЛЕДЕН ПРИЖИВЕ ОТ ЧЕНГЕТАТА УБИТИЯТ КОМПЮТЪРЕН СПЕЦИАЛИСТ НИКОЛАЙ НАЙДЕНОВ, ЧЕ И ОЧЕВИДЦИ НА РАЗСТРЕЛА МУ СТАНАЛИ?!

Я! ЗАЩО Е БИЛ СЛЕДЕН ПРИЖИВЕ ОТ ЧЕНГЕТАТА УБИТИЯТ КОМПЮТЪРЕН СПЕЦИАЛИСТ НИКОЛАЙ НАЙДЕНОВ, ЧЕ И ОЧЕВИДЦИ НА РАЗСТРЕЛА МУ СТАНАЛИ?!

Когато в. Телеграф пласира нещо, трябва да бъдем особено внимателни. Предвид кой му е собственикът и чии интереси брани. Ето какво се чете във в. Телеграф, НЕслучайно, контролирано, пуснато като информация:„Компютърният специалист Николай Найденов е бил застрелян пред погледа на полицай. Очевидецът работил в новосформираната агенция „Технически операции”, която се занимава с проследяване и подслушване и минаваше за най-тайната дирекция на МВР. Служителят от агенцията е единият от двамата свидетели, които са видели килъри, убил на 16 октомври с 5 изстрела скромния собственик на сервиз за компютри. Според описанието убиецът е бил леко пълен, а след като изстрелял 10 куршума по мишената си, се оттеглил с бавна походка към улицата, на която вероятно го е чакала кола.Свидетелят е докладвал веднага какво се е случило, но било взето решение да не тръгва след стрелеца вероятно поради съображение за сигурност. Вторият очевидец, видял оттеглянето на леко пълния мъж с качулка пред блока, е жена от блока на ул. „Яков Крайков” 27.
Повече от месец след екзекуцията криминалистите са категорични, че човекът, натиснал спусъка, не е професионалист.
От 10 изстрела успял да вкара само 5 в тялото на мишената си, въпреки че е стрелял от около половин метър. „Адреналинът го е блъскал здраво и затова не е уцелил”, предполагат експертите.
За момента на е ясно категорично и с какво оръжие е стреляно. Засега е ясно, че не е стреляно с „Макаров”, който може да се намери с изтрити номера за около 200 лева.
Познати на Николай споделиха, че той е бил скромен и затворен човек. От сервиза изкарвал около 700 лева на месец. Една от версиите, по които се работи, е поставянето на шпионски софтуер.”
„Очевидецът работил в новосформираната агенция „Технически операции”, която се занимава с проследяване и подслушване и минаваше за най-тайната дирекция на МВР”.
Какво означава това? „Тайно” „секретно” ченге се „мотае“ около Николай Найденов, който бе спряган като един от спецовете, които имат касание към експертизите по подслушванията на кетчърите на Цветан Цветанов. Защо се „мотае” това ченге около Найденов? За какво го следи? Защо Найденов е обект на наблюдение?„Повече от месец след екзекуцията криминалистите са категорични, че човекът, натиснал спусъка, не е професионалист.”
Ето на това му се казва откровено манипулиран контролиран пласмент. Кой има сметка от това?„Една от версиите, по които се работи, е поставянето на шпионски софтуер.”.
И за какво да му поставят шпионски софтуер на Найденов? Нали е „господин никой” според журналята и според ченгетата? Нали нямал нищо общо с „особено важни разследвания”?
Истината за поредния убит експерт очевидно задължително трябва да потъне. Впрочем, в един ден „Телеграф” пласира това, а Цветанов от САЩ се пъчи, че евреите се кълнат в „честността му”.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *