В разгара на футболния сезон: efbet с прекрасен бонус и 40% повече маркети

Футболният сезон е в своя апогей, като следващите два месеца ще се решат всичко в клубния футбол из цяла Европа. Изключително напрегнато е в Англия, където Ливърпул и Манчестър Сити водят люта битка. В Серия А е „пълна лудница“, като 3-4 отбора все още имат шанс за трофея. Битката в Шампионска лига е неописуема и дори в efbet лига има доста спорове за челните позиции.

В efbet феновете на спорта и любителите на спортни залози могат да намерят куп оферти и изключителни и разнообразни маркети, с които да се възползват от стотиците мачове, които остават да се изиграят до края на сезона.

Начален бонус спорт в efbet

Българският букмейкър продължава да предлага на всеки нов клиент на компанията отлична стартова оферта. Начален бонус спорт 100% до 200 лева в efbet е сред най-често използваните оферти на компанията – всеки нов потребител получава като бонус между 0 и 200 лева според сумата, която е депозирал. Максималната сума на бонуса е до 200 лева (тоест, при депозит от 300 лева, максималната стойност на допълнителните средства остава 200 лева).

Това позволява на всеки нов потребител да разполага с повече средства за своите любими спорни залози, избирайки си от редица интересни маркети, предлагани от efbet спорт.

40% повече пазари в efbet

Като стана дума за маркети, трябва да се отбележи, че през 2022 година efbet увеличи броя на маркетите, които предлага. За всяко голямо футболно зрелище букмейкърът има над 180 различни възможности за залог. Освен че се увеличава броят на маркетите обаче, трябва да се отбележи, че коефициентите остават на отлично ниво и са с много висока стойност за радост на потребителите на компанията.

Бонус 3 х 500 лева efbet лига

Българският футбол скоро ще „мигрира“ към своята плейофна фаза, като битките ще стават все по-равностойни и все по-интересни за всеки фен на играта у нас. Бонус 3х500 лева efbet за родния футбол е едно от интересните предложения на букмейкъра, който дава на 3-ма щастливци по 500 лева след всеки кръг в българския елит. Общият награден фонд за целия сезон е в размер на 50 хиляди лева. За да имате шанс да се класирате за тази оферта и да бъдете изтеглени, това, което трябва да направите, е да имате един двубой от efbet лига в множествен залог в сайта на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *