Дерменджиев похвали своите, показали висок интелект в Истанбул

Дерменджиев похвали своите, показали висок интелект в Истанбул

Дерменджиев похвали своите, показали висок интелект в Истанбул

Новият, но добре познат треньор на Лудогорец, похвали своите футболисти за представянето срещу Фенербахче при 1:3 в Лигата на конференциите в Истанбул. Георги Дерменджиев, който застава на горещия стол на родния шампион за трети път в кариерата си, изрази мнение, че въпреки поражението неговите играчи са показали висок футболен интелект.

„Фенербахче е един изключително добър отбор, но вие знаете, че винаги съм бил максималист и затова сме постигнали тези успехи с Лудогорец. И трябва да ви кажа, че мислех да направим по-добър резултат тук днес“, бяха първите му думи.

„Съжалявам, че головете са три. Но дори и да бяха два, дори при 1:2 възможността да направим нещо. Но това е футболът. Свършва мачът и край. Aз съм доволен от това, че в този мач играчите ни показаха един изключително добър интелект. Това е много важно, това е моментът, в който мисля, че отборът ни може да израсне още. Поздравления за Фенербахче, за това, което играят и това, което правят. Само адмирации за отбора“, добави той.

„Най-вече ме интересува как отборът ще продължи психологически. След като един мач е свършил при определен резултат, няма какво да го коментираме. При всички случаи головете в нашата врата станаха причина да загубим, дори и да мислим, че сме играли равностойно. Знаете когато Лудогорец е играл срещу Реал (Мадрид), Ливърпул, Арсенал, Пари Сен Жермен – когато съм бил аз, така или иначе по някакъв начин отборът се е надигравал с противника. И се е надигравал на базата на това, което притежава другия отбор, и с това е допринасяло да се развиваме. Тези играчи трябва да се изправят срещу такива отбори и да се противопоставят“, обобщи ситуацията наставникът.

 

Източник Dir.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *