16 г. по-късно: Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаленд отново правят хитове (ВИДЕО)

16 г. по-късно: Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаленд отново правят хитове (ВИДЕО)

През 2007 г. легендарното трио Джъстин Тимбърлейк, Нели Фуртадо и Тимбаленд пуснаха световния хит „Give It to Me“, с който оставиха своята следа в музикалната индустрия. Днес те се завърнаха с новия съвместен сингъл „Keep Going Up!“ – вдъхновяващо парче за удовлетворението от успеха въпреки всички негативни мисли и ситуации, които се изпречват на пътя към върха.

„Keep Going Up“ ще бъде част от предстоящия албум на известния продуцент, чиято премиера е по-късно тази година. С характерната за Тимбаленд продукция и моментално разпознаваемите вокали на Фуртадо и Тимбърлейк, парчето ни връща назад във времето, като напомня именно на тяхното емблематично звучене от първите години от новия милениум. Това е и официалната визуализация към „Keep Going Up“, с участието на Тимбаленд и Джъстин в студиото и специално виртуално включване от Фуртадо.

Тимбаленд пусна песента днес в полунощ с подкрепата на Beatclub – онлайн платформа за създаване на музика, която той съосновава през 2021 г. „Keep Going Up“ бе използвана и в рекламния спот за футболните мачове на ESPN в понеделник вечер.

“Искам да създам малък прозорец на носталгия за това поколение, за да разбере какво е величие,” каза продуцентът.

Тимбаленд е номиниран за Grammy 21 пъти, 4 от които е спечелил. Той е допринесъл за успеха на редица изпълнители, включително Джей-Зи, Лудакрис, Алия, СнупДог, Бек, Бйорк, Мадона, Миси Елиът, Риана и много други. Предишните сътрудничества на Тимбаленд с Джъстин Тимбърлейк включват 5 студийни проекта, а за Фуртадо той продуцира албума Loose, който ни даде разбиващия сингъл „Promiscuous“.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *