17-годишна българка е бита и принуждавана да проституира в Берлин

НЕЛЕГАЛНИТЕ МИГРАНТИ: Драстично увеличение на натиска у нас

17-годишна българка е бита и принуждавана да проституира в Берлин

17-годишна българка е била принудена да проституира в Берлин. Предполага се, че е била заставена от сестра си и приятелят ѝ. Прокуратурата повдигна обвинения на двамата за сводничество, трафик на хора и принудителна проституция, съобщават германските власти.

През декември 2020 г. жертвата била доведена в Германия от предполагаемите извършители с обещания за по-добър живот. По-късно сестрата и нейният приятел задължават момичето да проституира.

Мъж опита да отвлече партньорката си за проституция

Според обвинението двамата са планирали предварително всичко и са се възползвали от факта, че непълнолетното по това време момиче е било финансово зависимо от тях, не е имало много контакти и трудно общувала заради езиковата бариера. Момичето е имало между три и шест срещи на ден, като всички условия са определяни от двамата заподозрени.

През януари жертвата отказва. Заради това нейно действие бива пребита от 28-годишния мъж. След няколко дни момичето успява да избяга. Германската преса определя историята като шокираща. Все още не е ясно кога двамата заподозрени ще се изправят пред съда.

Разбиха канал за трафик на хора в Белгия

 

Източник Nova.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *