27 СЛУЖИТЕЛИ НА „ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА” ЩЕ ОКУПИРАТ СГРАДАТА НА ОД НА МВР – БУРГАС! Министър Йовчев, спим ли?

27 СЛУЖИТЕЛИ НА „ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ НА ПРЕСТЪПНОСТТА” ЩЕ ОКУПИРАТ СГРАДАТА НА ОД НА МВР – БУРГАС! Министър Йовчев, спим ли?

Господа и дами, под това писмо се подписваме двадесет и седем служители на Областната дирекция на министерството на вътрешните работи в гр. Бургас, служещи в отдел “Противодействие на престъпността”. Уведомяваме ви, че ЩЕ ИЗЛЕЗЕМ НА ЕФЕКТИВЕН ПРОТЕСТ, ЩЕ ОКУПИРАМЕ СГРАДАТА НА ОДМВР БУРГАС, ако не излезе наяве цялата истина за “пенсионирането” на нашия дългогодишен началник комисар Купенов. Днес той беше накаран да излъже, че се пенсионира доброволно, а всъщност е позорно отстранен от незаслужено носещият длъжността Директор Милен Димитров. Имаме информация, че до дни Купенов ще стане изкупителна жертва за всички престъпления и закононарушения, извършени от Димитров през годините. А самият М.Димитров ще излезе сух за пореден път.
Длъжни сме да ви информираме, че от края на април 2014 г. до към днешна дата в ОДМВР на гр. Бургас тече проверка, разпоредена централно от МВР. Тя касае главно директора Димитров и е в следствие на множеството жалби срещу него, за които вашите сайтове писахте. Тук е мястото да Ви поздравим, че изнасяте цялата истина за поръчките, чадърите и всички други престъпления, които и ние като служители волно или неволно сме принудени да вършим по заповед на Димитров и в полза на хората, от които той получава нерегламентирани възнаграждения. Или казано директно – хората от престъпния свят в София и Бургас, които му плащат стотици хиляди, докато ние мизерстваме с по-малко от 1000 лева на месец. Всичко, което пишете е истина, дори е много малка част от истината за спуснатия с парашут Милен Димитров, на когото сме длъжни да се подчиняваме.
Сега Димитров опитва да излезе сух за всички свои прегрешения, като ги прехвърли на комисар Купенов, когото пенсионира, за да заличи следите си. Това с пенсионирането е стар трик на Димитров. Като има мръсна работа за вършене, той я възлага на свой доверен подчинен с обещание за щедра компенсация, а когато работата е изпълнена, изпълнителят бива скоростно пенсиониран. Така постъпи в началото на годината и с наш колега от РСПАБ, който в разрез с всички норми подписа разрешително за работа на пристанището “Бургаски корабостроителници – южен кей Л”. Когато оторизираните държавни органи тръгнаха на проверка, колегата беше пенсиониран и изпратен в забвение, нищо че целия си живот посвети в служба на бургазлии. Днес Димитров прави същото и с нашия началник Комисар Купенов.
Тук е мястото да кажем, че Купен Купенов е мъж на честта и полицай за пример, който мина през всички стъпала на йерархията в МВР и дълги години носеше пагона с достойнство. Никога не си е позволявал своеволия, никога не е работил за престъпници и мутри, никога не е вземал пари от закононарушители. Той е един от хората в служба БОП, които посветиха в полицейския занаят и сегашния директор Милен Димитров. А за благодарност днес той ще превърне Купенов в престъпник.
Ежедневно чуваме слухове, как вината за необоснованите акции и проверки, които се съмняват, че сме извършвали, ще бъде прехвърлена на Купенов. Ще бъде вменено, че той е прикривал престъпления, ще бъде изкаран корумпиран и некадърен. Уверени сме, че след пенсионирането ще му бъде спретната и проверка, а като нищо и наказателно дело, само и само Милен Димитров да излезе чист.
Това няма да го прочетете никъде, но когато си вземаше довиждане с нас, последните думи на комисар Купенов бяха, че отива курбан за да е добре началника.
Но дами и господа, трябва да ви кажем и друго. Ние, служителите на МВР сме мъже, свикнали да играят в екип и възпитани в респект към водача в този екип. Такъв водач за нас е и комисар Купенов. Ето защо, няма да позволим Милен Димитров да си избърше мръсните ръце с името и професионализма му. В интернет много хора наричат Димитров подлога. Но ние ви гарантираме, че няма да станем негови подлоги.
Ако трябва, с нашето неподчинение ще го свалим принудително от длъжност, но няма да позволим да ни жертва в своите игри повече. Моля, предайте тези думи в министерството и лично на министър Йовчев и направете така, че те да стигнат до всички граждани на Република България и най-вече до нашите колеги от другите областни дирекции, които са в нашето положение. Нека знаят, че трябва да сме единни, ако искаме тази държава да бъде правова и законна.С почит:
Имената ни ще научите, когато дойдете да заснемете протеста и неподчинението ни срещу комичната и бутафорна фигура на т.н. директор Милен Димитров, ако ръководството на МВР не си свърши работата докрай.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *