65-годишната Мадона заби 29-годишен боксьор (СНИМКИ)

65-годишната Мадона заби 29-годишен боксьор (СНИМКИ) - 1

65-годишната Мадона заби 29-годишен боксьор (СНИМКИ)

Мадона е използвала партито за своя 65-и рожден ден не само за да събере децата си на почерпка и да духне свещичките, но и да ги запознае с поредния си млад любовник – написа TMZ. 29-годишният бивш боксьор Джошуа Попър е новият мъж до поп звездата, която дори го е похвалила, че я е измъкнал от тежката криза, която едва не я вкара в гроба.

Публикация, споделена от © MyMadonnaLuvin ™ (@_my_madonna_luvin_)

Публикация, споделена от Madonna (@madonna)

От доста години Мадона се е отказала от мъжете на своята възраст и предпочита по-млади жребци – почти на годините на наследниците си. За отношенията ѝ с Попър се носеха какви ли не слухове от началото на годината. Сигурно е, че двамата са се запознали в неговия фитнес, където тъмнокожият мачо предавал уроци по бокс на едно от осиновените деца на Мадона – Дейвид. Двамата обаче така и не афишираха връзката си до онзи ден.

Публикация, споделена от Josh Popper | Boxing Coach (@_joshpopper)

Певицата обяви, че напълно е преодоляла последиците от бактериалната инфекция, която я повали в края на юни и дори я докара до интубация в спешното отделение. При тази криза съществуваше риск за живота на Мадона и около едно денонощие оцеляването ѝ беше под сериозен въпрос.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *