AТАНАСОВ, ИЗПИПАЙ СИ „ОПЕРАТИВНАТА КОМБИНАЦИЯ“, ИЗДИША! КАК АТАНАС АТАНАСОВ УПРАВЛЯВА С ЦВЕТАНОВ БОРИСОВ И ПРЕВЪРНА ИЗВЕДНЪЖ ЦВЕТАНОВ В „ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕРТВА“

AТАНАСОВ, ИЗПИПАЙ СИ „ОПЕРАТИВНАТА КОМБИНАЦИЯ“, ИЗДИША! КАК АТАНАС АТАНАСОВ УПРАВЛЯВА С ЦВЕТАНОВ БОРИСОВ И ПРЕВЪРНА ИЗВЕДНЪЖ ЦВЕТАНОВ В „ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕРТВА“

КАК АТАНАС АТАНАСОВ УПРАВЛЯВА С ЦВЕТАНОВ – „ВИШИНСКИ И ГЬОБЕЛС“ И БОРИСОВ – „НОВИЯ ИНДЖЕ“. И КАК ПРЕВЪРНА ИЗВЕДНЪЖ ЦВЕТАНОВ В „ПОЛИТИЧЕСКА ЖЕРТВА“Атанас Атанасов,
16.04. 2013, на стената си във Фейсбук:
„Вчера прокуратурата ни съобщи, че Цветан Цветанов Е ЗАПЛАХА ЗА ДЕМОКРАЦИЯТА защото: В МВР системно са нарушавани правилата за подслушване и проследяване.
Обвинените за това висши служители от министерството не са имали мотив за това, което означава, че са изпълнявали заповед.
От горното следва обоснованото предположение, че заповедта за тази злоупотреба е дадена от прекият им началник Цветан Цветанов.
Какво още трябва да се случи за да бъде изритан от политиката човека, който съчетава в себе си качествата на Вишински и Гьобелс едновременно?!”Атанас Атанасов,
19.04 2013, пред медиите:
„При управлението на Цветанов, ГДБОП се превърна в инструмент за рекет върху бизнеса за пълнене на черната каса на ГЕРБ.“Атанас Атанасов,
30. 01. 2015,в тв ефир:
„Очаквах тази присъда /оправдателна/ за Цветан Цветанов. Беше ясно, че това е скалъпена история и от самото начало този процес беше миниран. Целта беше политическа разправа. Едни и същи средства и методи за разправа с политическия противник, организирани от бившите специални служби на комунистическия режим и употребени чрез политическите им представители.“Атанас Атанасов,
16.02.2013, на стената си във Фейсбук:
„След участието на премиера Бойко Борисов в Нова телевизия тази сутрин, ген. Атанас Атанасов коментира във Фейсбук появата му: „Борисов отдавна, в едно от първите си телевизионни интервюта заяви, че политиците са изпражнение завито целофан! Не, ама Да. Като се появи самият той в някое студио и започне да лъже чак замирисва на развалено.
Една лъжа повторена сто пъти се превръща в истина! Така работи и Борисов като отново и отново повтаря, че ЦСБОП се интересувала от него, защото охранявал Тодор Живков и царя. А в документите пише, че интереса е, защото ТОЙ е част от средите на силовите застрахователи! Както се казва бил е „от другата страна“.Атанас Атанасов,
9.02.2013, на стената си във Фейсбук:
„ХРАНЕНИ ХОРА! Видяхме ги днес в различни журналистически роли – водещи на предавания и като техни събеседници – главни, зам.главни и всякакви редактори . И всички в един глас защитават Бойко – новия Индже. Той бил разбойник и насилник, но станал народен закрилник. Това е съвременната легенда, сътворена, разказвана и днес защитавана от много добре ХРАНЕНИ ХОРА.”.Атанас Атанасов –
2014 – 2015 година
– управлява ЗАЕДНО С ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ / „ВИШИНСКИ И ГЬОБЕЛС ЕДНОВРЕМЕННО/ И БОЙКО БОРИСОВ /“НОВИЯ ИНДЖЕ“/ КАТО ШЕФ НА ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ ПО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ.АТАНАСОВ, ИЗПИПАЙ СИ „ОПЕРАТИВНАТА КОМБИНАЦИЯ“, ИЗДИША! ДА НЕ ВРЪЩАМЕ ЛЕНТАТА С ПОДСЛУШВАНЕТлО ПО ТВОЕ ВРЕМЕ, ЧЕ ЩЕ СТАНЕ СТРАШНО!
Атанас Атанасов е в атака. Той е на фронтовата линия за да разгроми „червеите“, които подслушвали „умните и красивите“, дето протестирали срещу „кой“, и дето сега осребриха властово протестите и вече не протестират срещу Делян Пеевски, който пък успешно продължава СИМБИОЗАТА с Бойко Методиев Борисов.
Атанасов се активира устремно малко преди поправките в закона за МВР, след които гелосаният главен секретар на МВР Светлозар Лазаров ще бъде шутиран. Битката на Атанасов и сие сега е да набутат по върховете на службите и МВР своите „реформаторски атанасовци“. На които, впрочем, им ядохме „спец“ попарата по времето на сатрапното управление на Иван Костов.
Да не върнем лентата назад във времето на Атанасов и Костов за подслушването, че ще стане страшно! Няма друга медия, освен АФЕРА, която от първия ден да разгромява „библиотекарско сарайския кръг“ в службите. И това го правим от години, години, в които Атанасов мълчеше позорно. Позицията ни за гелосания, Цветлиновци и писанчевци е категорично ясна, но сега Атанасов да се прави на „мъченик“ „борец“, ни идва в повече.Атанасов уж бил ченге. Обаче здраво сам се набута в собствената си „оперативна комбинация“.
„Потърсете шефа на бюрото за контрол на СРС Б. Рашков и се поинтересувайте има ли сигнали за подслушване по време на протестите. Всички имахме усещане, че те се контролират, премиерът Орешарски тогава публично казваше „ние знаем“. Имаше достатъчно информация, че има контрол над протестите, заяви по БНТ председателят на вътрешната комисия Атанас Атанасов.
Ще настоявам да се изиска всичко, събрано в бюрото на г-н Рашков. Имало е координирана операция между ДАНС, ДАТО и МВР и не става въпрос за просто подслушване, а за контрол на трафични данни. Нещата са започнали по сигнал; проверявани са държавни служители, за които е имало данни, че ходят на протести.
Най-силното оръжие в политиката е истината, не съм си позволил никога да изнеса непроверена информация, увери той.“Като шеф на парламентарната комисия по национална сигурност Атанас Атанасов БИ ТРЯБВАЛО ДА ЗНАЕ, ЧЕ НЕ БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ НА СРС МОЖЕ ДА ПРОВЕРЯВА ДАЛИ ИМА ЗЛОУПОТРЕБА С „ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ“.
Атанасов очевадно няма хабер от това кой какво трябва да проверява.
Преди време АФЕРА алармира, че във Варна, не само АФЕРА, а и много знакови лица са подложени на тотална преса чрез контролиране на „трафичните им данни“, чрез ОД на МВР – Варна с искания, отправени към Варненски Районен съд. Защото за да контролираш „трафични данни“ се иска разрешение от РАЙОНЕН СЪД.
Тогава АФЕРА подаде жалба до ПАРЛАМЕНТАРНАТА КОМИСИЯ, А НЕ ДО БЮРОТО ЗА КОНТРОЛ НА СРС, ТЪЙ КАТО, ЗА РАЗЛИКА ОТ АТАНАСОВ, СЕ КОНСУЛТИРАХМЕ С РЪКОВОДСТВОТО НА БЮРОТО, КОЕТО НИ УВЕДОМИ, ЧЕ НЕ Е В НЕГОВИТЕ ПРАВОМОЩИЯ ДА ПРОВЕРЯВА „ТРАФИЧНИТЕ ДАННИ“.Контролът на „трафичните данни“ би трябвало да бъде проверен от парламентарната комисия. Бюрото за контрол на СРС проверява единствено сигналите, свързани със СРС.
Разбира се, естествено и прочие, по жалбата на АФЕРА месеци наред няма ни вест, ни кост.Атанасов „ИМАЛ УСЕЩАНЕТО, ЧЕ ПРОТЕСТИРАЩИТЕ БИЛИ КОНТРОЛИРАНИ“. Много сензитивен тоя Атанасов, бе!
Защо ли никак, ама никак не е сензитивен по отношение на ТОТАЛНИТЕ ЗЛОУПОТРЕБИ ИЗВЪРШВАНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ И НА БЕЗУМИЯТА НА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ? ЗАЩО СЕГА АТАНАСОВ СИ СКЪСА ГЛАСНИТЕ СТРУНИ ДА ОПРАВДАВА И ЗАЩИТАВА ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ, ИЗКАРВАЙКИ ГО ЖЕРТВА?
„Секторът за сигурност в България се командва от сарайско-библиотекарската групировка, каза Атанасов. Непокътнато до този момент. Овладяването на службите е за прикритие на обръчите от фирми и нагласените обществени поръчки. Всяко едно назначение става със заповед на министъра по предложение на главния секретар, каза Атанасов. Изразил съм отношение към Лазаров още преди изборите, този човек е отговорен за определени провали в МВР, той няма професионални качества за поста. Ако той запази поста си, мотивацията ми да подкрепям това мнозинство ще намалее, предупреди Атанасов и посочи, че следващия главсек трябвало да има 10-15 г. професионален стаж, но без продължителна кариера в централните поделения на МВР заради обвързаностите там.“ПРОЧЕТЕТЕ ПАК ВТРЕЩЯВАЩОТО ИЗРЕЧЕНИЕ, ИЗРЕЧЕНО ОТ АТАНАС АТАНАСОВ: „Ако той /Лазаров/ запази поста си, мотивацията ми да подкрепям това мнозинство ще намалее“.
По-голям резил и майтап няма – мотивацията на Атанасов да подкрепя това правителство „щяла да намалее“. Ама няма да спре!
На това му се вика – хем оная работа, хем в рая. Пардон, хем в САРАЯ.Защото Атанасов първо трябва да отговори на въпроса защо мълча години наред за „библиотекарския кръг“, с който, апропо, ТВОРИ ЗАЕДНО В СПЕЦСЛУЖБИТЕ НЕЩА, КОИТО ОТДАВНА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДАТ ОБЕКТ НА ПРОКУРАТУРАТА, и после да се обявява за „борец срещу трафичните данни“.
Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *