Caviar представи Barbie смартфони на базата на Galaxy Z Flip 5 и iPhone 15 Pro

Caviar представи Barbie смартфони на базата на Galaxy Z Flip 5 и iPhone 15 Pro - 1

Caviar представи Barbie смартфони на базата на Galaxy Z Flip 5 и iPhone 15 Pro

Caviar e компания, която е добре позната със своите екстравагантни персонализации на мобилни устройства и хората зад нея току-що пуснаха най-новата си колекция, наречена #Barbiecore. Устройствата включени в нея получават преобразяване със задължителното злато и диаманти в стила на Barbie и модерния напоследък филм за нея.

Устройствата, които са включени в програмата са Samsung Galaxy Z Flip5, както и все още не представените Apple iPhone 15 Pro, Pro Max и Watch Series 9. Персонализираните смартфони включват емблематичната обувка на токчета, като сгъваемия модел е с пухкав помпон от изкуствена кожа. Има и лазерно гравиране на златния панел в дизайна на обувката, както и 49 искрящи рубина на гърба.

iPhone 15 ще има 61 кристала Swarovski около на камерата, а гърбът ще е от алигаторска кожа в розов цвят. Като всичко това ще е комбинирано с 24-каратово злато за останалите елементи.

Apple Watch Series 9 ще има изработен по поръчка корпус от неръждаема стомана 316L с покритие Rose Gold PVD, златни декоративни болтове, закопчалка и въртящ се бутон с каишка от розова гума.

И трите дизайна се предлагат в ограничен тираж – само 99 броя на брой с цени започващи от 7990 долара за смартфоните.

 

Източник Fakti.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *