Eксклузивно! Първановци в “Щаб-кантората” на Мая Манолова

Eксклузивно! Първановци в “Щаб-кантората” на Мая Манолова

Кантората на Мая Манолова се превърна през последните две седмици в истински щаб за хората на Георги Първанов, по- известен като Гоце. Кантората се намира в центъра на София, на улица Алабин. Тук освен Манолова от сутрин до вечер се събират най-близките и най- доверените хора на Първанов – Весела Лечева, Страхил Ангелов, Бриго Аспарухов и част от обкръжението на Румен Петков.
Манолова идва със служебния мерцедес от Националната служба за охрана /НСО/ – на снимката – черният автомобил паркиран пред кантората.
Тук се изготвят и списъците за комплиментиране на делегати на предстоящия конгрес на партията, на който Манолова ще се кандидатира. Манолова по устав няма право да се кандидатира, защото ръководи комисията, която трябва да контролира кандидатите за лидерския пост и е в директен конфликт. За Манолова това обаче не е проблем, защото е минала през подобни схеми в други партии с кюстендилския кмет.
Мая, която е известна още и като семейството в БСП – тя е в ръководството на НС, а сегашният й мъж – Ангел Найденов ръководи министерството на отбраната, през последните дни е изключително изнервена и се изпуска пред чужди хора с вулгарни и нецензурни думи.
Пред близки Манолова се хвали, че вече е “говорила с един от руменовците за
подкрепа”.
Източниците ни притежават пълният списък с хората, които участват в
сбирките в “щаба на Първанов при Манолова”.Afera.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *