OT ВСЯКА БАНИЧКА „КОРДОН БЛЬО“ НЕ СТАВА! КАНАЛИЗАЦИОННИ ВОДИ СЕ ИЗЛИВАТ В МОРЕТО ПРЕД ОЧИТЕ НА ПОМОРИЙЦИ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА!

OT ВСЯКА БАНИЧКА „КОРДОН БЛЬО“ НЕ СТАВА! КАНАЛИЗАЦИОННИ ВОДИ СЕ ИЗЛИВАТ В МОРЕТО ПРЕД ОЧИТЕ НА ПОМОРИЙЦИ И ГОСТИТЕ НА ГРАДА!

Лятото е оскъдно откъм новини. Всички са все още по курортите и опъват кълки на горещите пясъци. Може би и затова сутринта по НОВА телевизия изтече клипче от зрител. На него ясно и очеизвадно се виждa как поток с мощен дебит от фекални води се влива в морето, в опасна близост до кичозно надрасканите бетонни пейки.Ало, кмета на ГЕРБ-Иван Алексиев за ДПС ?Що така, бе? Нали инвестиции като никога потекоха в морето, простете, в градчето? Нали рускини се плацикат дружно на това място, нали професори от страната на Путин живеят околовръст? Що така, бе, Миме?
Кметът дължи немедлено обяснение на съгражданите си, пък и на гостите на града, колкото и да са малобройни този сезон. Да не стане като в детската градина с натровените, а? Или после някоя рускиня да съди общината, че се е изпъпчила от лайната? Просто питаме… И не чакаме отговор, защото няма кой да застане като мъж, като истински кмет, и да го даде. Както не го получихме за появилата се и изчезнала „синя зона“, за пръкнатата сред треволяка и локвите затрита „велоалея“ и за още много подобни дивотии, родени в кухите глави на месните недоразумения.Поморийци, днес по НОВА дадоха /без да искат/, емблемата на кмета Ви за 96 милиона по „европейски“ проект. Поток от инвестиции. Фекални. Ако не ви пука, ако не ви мирише, ако нямате нищо против, че заедно с предводителя на ДПС в общината заявяват, че ще спечелят още на първи тур, гласувайте за Иван Алексиев! Тогава може и до главите да затънете в лайната на недоразумението. Въпреки близо 100-милионния проект с европейско финансиране за изграждане на пречиствателна станция с дълбоководно заустване и подмяна на ВиК мрежата. Здрасти, че бързам!
Защото от всяка баничка „Кордон бльо“ не се получава.
Видеото може да видите тук:http://novanews.novatv.bg/mynews/view/2015/08/17/24150/%D0%BA%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B7%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B8-%D0%B2%D0%BE%D0%B4%D0%B8-%D1%81%D0%B5-%D0%B8%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D1%82-%D0%B2-%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%B2-%D0%BF%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%80%D0%B8%D0%B5/ZADKULISITE.COM

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *